... huolimatta ny on vitutuskäörässä nousun elkeitä. Köyhyys reppii torahampaella Takamusta. Etumus kumminki on säästyny. Tulis häverikki jos munat alakas vilikkua.. Persuukset repaleisina tässä koetan raahautua pakkoon. Vaen vitut! tilanne vaen pahenee. Verottaja tyhyjensi olemattoman uunin tuhkista ja oli niin pirun tyytyväenen. Eppäelen kovasti sanontaa" Tyhyjästä on paha nyhyjästä. - No, jos muuttaa TYHYMÄSTÄ niin sitten ossuu. Ilimankos se karhu nauro! - Ja Saara!

Miten siinä palijo paanalle työntyy kun ei oo paenetta lompsassa. Makkaa vaen sohovalla ja kuvittele olevasi kanarijalla. Kaoniit neitot kuskaa jaloja juomija ja huiskalla löyhyttelevät viileää ilmaa tukahtuttavassa kuumuutessa.

Ne on köyhällä vaarattomija nuo naotinnot. Ei aenakkaa kuole ulukomaelle rattijuopon törmäöksiin. Tae ei terroristi pääse telloon sormet poekkee, kiristysmeiningissä. Tae ittemurha pomminaenen ei änkeö liijan liki!

Voe saatana! Eikae vaen tuossa naapurissa oo selevänäkijän vikkaa? Se kun pyynnöstä rustasi mulle viisvuotisennustuksen. Kaekki on sattunu justiisa nappiin ja jääny ylihi. Vaen aenahan palijon kanssa pärijää. Ihan pelottaa kahtuva mitä huommiselle on merkitty!

Tyhyjät on tilit ja ruokavarastot. Taes tulla meikälle  pakollinen laihkari? No, ei kae sekkää haettova ku ei tullu yllätyksenä. Ennustus merkkasi sen uhkana. No tulukoon mitä tullee. Seon kaekki kottiinpäen - saaminen.

Tuosta vieterin vetämisestä ei oo tosijaan mittää haettapuolija. Tae paremminki vetämättömyyvessä.  Ulkoistaminen on ajanhenki. Näen ollen kello käö ja kukkuu vaekka ei vejäkkää. Patterissa riittää virtaa.

Vae eikae se siitä kummene, katottava se on mitä huominen antaa, niinkauan kuinjää näkemättä! Ei muuta kun MUKAVAA JUHANNUSTA! Elekää hukkuko tae ajako päessään aotolla. Niinollen huominenkin valkenee! -O- 20.6.2014