PUUMAT?
 
***Kyllä se tavan tollua kirpassee kahalatessaan noessa tukiviitakoessa. Sieltä on tukkee ja täältä on tukkee ja pönkkää siellä ja pönkkää täällä...Luulis saateri siinä alakaa katse kaehtammaan rehellistä immeistä silimmiin kattoessa. Tonni kätteen että käö känni totteen.
***
VAEN mitä hulluja. Julukijasti vuan huuvvettaan tämä mulle ja tämä. Kansalaespalakkaa ja sosijaaliappuu, asuntotukkee ja aotonostotukkee. Kaekki pertana pittää suaha makkoelemalla. On pertana se päässy pahaksi. Onneksi nykyhallitus on vähä tuonu järkijä asioihin ja moni on miettiny asennettaan ja hakkeutunu töehin.
***
JOOPA! Asijasta toeseen. Seon moni heti piilopaekkoja ehtimässä kun naarastiikerit hyökkejjää. Tae puuma! Seon usseimmalla tolokku poes kun kiimanen misu tekkee tosihyökkäöksen. Eikä ne ennen raohotu ennennku polliisit saavat sen kiinni ja pistävät raohottummaan. Semmosija oon netistä ja töllöstäki havannoenu. Helepostihan tuon uskoo!.Pevot vaanii keskellämme.
***
NO, syytön kae minä oon. Minnoon vankasti pysyny asia linijalla. Joku voe tietysti eppäellä, että ei joo ollunna kaekistellen homma hanskassa. On ehkä lirahtanna jotaki rietasta joukkoon ja senhän tietää mitä siitä seuraa. Hylykimisrejaktijuva ja semmosta. Mutta riski on otettava. Historijankirijat sittä aekanaan valaskoon pimmeitä kohtija.
***
Vaen kyllä se siitä. Vaekka talavinen sää hyyvyttää kaeken kaoniin, niin uusi valakeus on oottamassa jo nurkan takana. Kyllä se siitä lutviutuu ja tilanne paranee jos ei pahene. Paekallaanhan sei pysy kumminkaa. Vaen liikehän seon tärkeintä - tae sitte ei!