...vaen mitäpä tuota jarruja kahtelee. Vae ei tohi lissää kaasuvakkaa paenaa. Utelijas lukija voes kenties alakaa kyseleen että mistä se tuommonen votakka on purijeisiin tarttunu, sitä vaelle ettei paatti pyllähä ylösalasin. No, eihän sitä turhista parane alakaa aaltoja tekemään eikä kaenaloeta tuulettelemaan. Kuten valistunu lukija muistaa oon joskus maeninnu, että pijän 1, rivin keno-pelijä kestona, Tässon ollu kuukaositolokulla kuivaa aekaa niin ny se rävähti, Olin osannu ennakoija 6kertaa oekijan ruksinpaekan ja elä se m ja mittää 4€ vahavaa valuttaa oli lipsahtanu tilille. Joku katteellinen voe väheksyvä voettuva, mutta meikälle sen päälle toevoen. Ylleesä oon niitä 0-pelin miehijä jopa miinustaki pukkaa ehtimisseen jos jottae yrittää. Ei tosijaan oo meikällä tuurija ollu, tässä ny vokotan kopolla kourin joko tuuri on kääntyny ja tuo oli semmonen ennakko ilimotus ja sitä rahanroskaa alakaa tulla kuin karvaköyttä. Ohan ihan koogista aatella, että kun sinne moolokinkittaan on sysänny rahhaa vuositolokulla. Herra isä! Onko se350€ ja risat vuuvessa, 10 v sehän on jo 3500€. Ilimankos tässä köyhänä joutuu killottammaan kun keno jyrsii persekannikkaa. Helekatti mua on petetty,! Se 4€ oliki mun rahoja. Tuuletus seis ja ärijä noetuminen ehkä pikkusen lievittää tappijon karvasta kalakkija. Ilemankos ne pelimilijonäärit ajelee loestoMersuissaan ja kahtovat pilikallisesti huonotuurista kansalaesta joka nuo voetot kustantaa.

Panisko harkintaan, että lopettaa kaekki pellaamiset. Rupijaa panneen joka pv. kasnaan sen eoron. Vuojen päästä kattoo milijonäärin kiilo silimissä jotta ompa tuota rahhoo ja vielä kovassa valluutassa. Mitäköhän siinä menettäsi? No, tappijot on meleko olemattomat. Pittää harkita kuhan ny jonku aekaa kokkeilee josko sieltä pelistä putkahtaa   kerralla mitä sinne on vuosijen varrella työntäny. Mahtaa sitte milijoonäärejä viikksettää. Kattoopa häntä, jos silimä aoki pyssyy.

Lunta ryökäle paesko tuossa äskettäen, että maa on valakosena. Ohan tuo ny herenny. Mittari kiivenny io + puolelle että vetena taetaa tulla jos sillä on vielä annettavvaa. Taevas tosin on ny meleko sekkee, että voe olla että ylläältä ei annetakkaa mitää. Kaekesta huolimatta jokkaeselle hyvvää pyhhää ja runsaasti saamisija, vaekka Herramme sanoo: Parempi on antaa kuin ottaa! Tässä vaan on proplematiikka, että tyhyjästä on paha nyhyjästä, että pittää sitä välillä saahakki jos meinovaa antaa -O-