KIIRASTULI
***
Hyvvää LASU-yötä kanssakitujat! Kamalat paenee höpinäkirnussa. Pittää löysätä pikkusen olon kohennukseksi ja lukijan harmiksi.Kruppunaru vaen niin sinkeellä, että Morako tuo pittää??
***
Antaumukselle alamme seuraamaan syntisen käyttäytymistä kiirastulessa. Sula se ei mutta muuttaako muotovvaan? Onko paineita tarpeeksi? Mielenkiintoinen seikka on lopputulema.
Millon prosessi päättyy voi vain arvata.Jotkuhan sannoo seon ikunen ja loputon. Uskuvakko kuulopuhheita.Pappi sannoo että usko tullee kuulemalla? Täh! Mennee mihin mennee. Tulemisessa omat tuskasa.
***
Ikuinen! Mikä se on? Tammikuinen on 31päivää ja helmikuinen vähemmän. Olisko ikuinen tuosta väliltä. Kaikki katoaa vaan sana säilyy. Ennen meitä ollut ja jälkeemme jää, mikäli ei kiri tahtia.Saan vuuen jäläkeen joku näetäki lukkee  tekkeemonia havvantoja.
***
Olemattomat rahat tallessa pankin holvissa. Lunastus kun on yhdestoista hetki. Hetkihän se on joka lyö. Kuka varoo paljaita kylkiään, vai oliko se vasta? No tervemenoa saunaan, siellä se karsta tippuu- laipiosta meinaan ja on nokinen kuin eiliset missit.
***
Painekammiohoito on hyväksi jos sukeltaa syvälle. Sukeltajan tauti uhkaa ja maailma räjähtää. Syntiset kuitenkin vetää sikeitä. Ei ole huolta huomisesta vaikka osakesalkku vuotaa.
***
Kiristyvät vekselit jos ei pyöri akselit. Nukkuva koera ei pure eikä hauku. Ei pauku pakoputket eikä kuu kumota. Kuitenkin matka jatkuu. Sähköautossa hiljainen kyyti ja kylymä pakkasella.
***
Paloauto kulkee vanteilla jos on tarvis. Kiskot vievät etelään ja pohjoisessa kirkastuu taivas. Ikuinen timantti katsoo kuuta nousevaa ja sininen valo loistaa sen särmästä.
***
Joo, kyllähän niitä tyyvyttävijä konsteja löyttyy joka lähtöön. Tietennii pittää kartottaa mitä haluvvaa tyyvyttää.
Mutta ei laske aurinko jos ei ole noussut, eikä nälkä lähe syömällä. Kaekella on tarkotuksesa! - Ymmärrikkö? Mieti! Aatteleppa ite!