vuan suattoopa se olla toesellahhii keinon. Se on tuo asijantila niin vekkuli juttu, että jokkaenen asija näöttee kunki kahtelijan silimmään erilaeselta. Se on siis aevan kuin tottuus oesi viäristäötyny.

Kah voehan se niin ollahhii. Mikä näetä mennee sanomaan. Kuitennii arvellahhan tuota saattaa. Jos hyvä tuuri sattuu niin sehan voe olle se tottuuvenjyvä hyppysissä. Tahi sitte huonommalla tuurilla väärä.

Ihampa nuin esimerkin vuoksi otan esille asijan joka antaa konkreettisen kuvan oekijasta ja väärästä ja kuinka palijon se merkittee yksilön elämässä. En kuitenkaa kehota sitä kokkeilemmaan kotona. Siitä voe olla arvaamattomija seoraamuksija.

Niin se esjmerkki. Sehän ihan ruummillistuu tuossa Lotossa jossa oli ny sellanen jättipotti. Niin kahoha! Yhellä rivillä onneen! Sitä ei tarina kerro näkikö jäbä sen rivin silimissään vae jukertiko numeron kerrallaan. Sepä ei asijaan vaekuta.

Jos näjet tottuuven, siis kun visijo näöttää oekijanrivin kertavilikasulla ja äkerrät sen kuponkille ja laetat sen, mihinkä kuuluukin. Elä se mittää. Rahhoo tullee ku tukkiköyttä ja maksaja ei pihistele.

Hyvin harva näkkee tuossaki asijassa tottuuven, jos kukkaa. Siksipä onki aevan ilimanaekusta alakaa tiiroomaan yökauvvet unija tae visijoeta eri numeroyhistelemijä kun oekein ei nää kuitenkaa.Tietennii jos haluvvaa tuommosen lottomilijönäärin revohkaan ruveta niin siinä pittää palakata suojamiehet varijelemmaan joka askelta. Muuten saattaa käyä kun Ameriikan maassa sille muutamalle. Tyyppi oli voettanu muutaman tonnin lotossa . Lähti sitä juhulimmaan. Sitte päessään käveli aoton alle, niin henki poes. Että jos meinaat lotota, varraotu riskiin. Se voe olla sun elämäsi päätepisti. Onko sillä sitte välijä? Toeselle on toselle ei. Raha kun ei onnija tuo, korkeintaan mukavuutta elämään. Vae tuoko? -O-27.1.2014