PAKKOPULLAA:
***
Huomenta ystävät! Alan taas vatuloemaan siinä lapsenuskossa, että joku tykkäessi. eihä siitä leipä levene, mutta tuskin kapeneekaa. Seon sitä elämää, sanovat. Kehenosti se kyllä jaksaa mennä. Toesaalta onhan tuohon tottunu. Jokkaesella tahtoo olla näppysä., mitä oon kuullu. Liekkö perrää? Välillä helepottaa.
***
No, mitäpä se on välijä kun ei semmosesta oo välijäkkää. Ihan hyvin pärijevvää. Se vaen pelottaa kun raapasi tuon ilimaston kolijaksi.  + kumminki  näöttää. Pittääki olla kuuma keli joka vaehtolämpösen äijän pitäsi käöttökuntosena.
***
Villatikkurija saa aevan niskaasa katella, että jotenkikkaa säelysi toeminnot, vaekka vaen verkkaesesti. Toevon mukkaan ei jämähä kokonaan.
***
Voe mahoton millasta mekkalata ja siunaamista sitä kuulu. kesällä kun oli muutama notkijampi päevä. Oekein sähköenen tievotusvälineistö oli valijastettu tievottammaan, että kun on muka kuuma ja huomenna kuumempi.
***
Ihimeteltiin jo tokko valakoihonen mahtaa kestää kaohijaa hellettä. Innokkaemmat lienee jo suunittellu muuttuva mannerjäätiköelle pinkkiviiniksi. Intijaanikesälläki pelotteli.Se vielä puuttuu että punanahat metissä temmeltää.Apassijen tomahawkit tekkee rummaa jäläkijä.
***
Eiköhän tuo tuu nyt välipää siihenki buumiin.Tae sitte raaka kylymyys jumittaa aatokset. Kylymä kankistaa liijan villit visijot!
***
Noo. sitä syssyä, ite kullekki. Se pitäs päevänki paestaa, vaen ei paesta ei. Taetaaki tulla saje. Aenaki sumua on vankasti ilimassa. Vaekka linnut kuinka kuksiit ei ennää kantsi pesää rakentaa. ? No otetaan vastaan mitä on tarijolla.