AJANMERKIT.
***
Punakynällä aika merkkaa olinpaiikoja. Siirtyäkkö vai ei, kas siinäpä kysymys?Jos ny tämän kerran.  Liikkua pitää sanoo tohtori. Muuttumattomat on muistot menneessä. Asia päivitetty ajankohtaan sopivaksi. Merkinnät kaikki +-puolella
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisiko toiston?
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa. Nakit kiukaalla palaneet. Huomenna nälkä vieraana.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallis puku, että köyhät näkee, että on millä mällätä.
***
Hetki heijahti ja tinki on kärsitty. Ilottu onnenpäivistä ja siitä kun oli naapurissa häät. Akalla sitäkin nakattiin, vaikka ei se oo häävi itekkään.
***
Miehen silmissä katkerat varjot ja sylki tuo suuhun sanoja. Sammakoilla vapaapäivä eikä konnaa työt rasita eikä väännä selkäpitä kumaraan. Hyvä niin! Siitä se kummenee!
***
Kurssia pukkaa että osaisi näitä kulttuurin monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä. Eikä se tästä parane, hyvä jos vähän kummenee.Hyvää TALVIAIKKAA!