... oli paekkoja renkin perperissä - laolovat. Kaoheita paekkojahan sitä on köyhänki ryysyissä on vuan eipään sitä aota ku vihellellä. Köyhhyys tuo mukannaan rikkaijen ylenkatsetta ja pilikkaa. Luukkuhousuista eijooo tarvetta. Sattuu joutuun Ruottiin nii hethän ne luukuttaa. Ja minnen taho.

Ratsastushousut oesi hyvinnii paekallaan. Mutta mistä satula? Kuntopyörän satula ei ratsuhousuja kaepaa - eikä kypärrää.Palokunta tarvittee ja letkun jolla ruutata liekit sammuksiin.Elämänliekki lepattaa , Tuuleeko? Vae luuleeko luuta lihaksi ja pässinpäätä makkaraksi? Sehän on enimmäkeseen tätä. Ei jätä jäläkijä valheensana - ainaki on lyhyt.

Tämä viikko näöttääki lähtevän vaekijasti liikkeelle. Moni tietennii saerastee pontikkakohommelluuvaan, jospa se perijantaehin männessä saa selevän? Selekokielelle asijat halaki, eikä umpimielisyyvelle oo tillaa. Sepä pillaa herakan naurun ja katkeroetuneena kuki päätyy Joronteille josta meille ei oo iluva eikä riemua.

Rosmuva ei tarvihe siälii. Morraa vuan lapojen välliin, siitä se mies tykkejjää. Se tietennii virtuvaalisti. Kuka se ny oekein, selevinpäen.Seleväänkattoja toki vaatii suurija summia, eikä kummija juuri pysty näkemään - silimät kiinni.

Syntymästähän se kaek alakaa ja loppuu kuolemmaan. Kaekki mitä siihen välliin mahtuu on sitä elämää. Elämä on! Sanotaan ja mitä sitä pihtaa. Elämä on elämistä varten. Klisee osasto täytty? Mitä siitä seoraa sen näöttää huominen päivä.

Korpijen kätköessä pannu on pien.... Kuka immeisten ilimolla kehtaa tiputtaa. Ei kotitarpeiksi kannata. Eri asia jos homma on liiketoemintaa. Voeton maksimoenti tuottaa tulosta ja on sulosta kun hummeetissa pyrrii ja passuunat soi, -O-‎8.‎8.‎2013