KONSTIT
***
Tutkimus on hyvin tärkijä tekijä ihimiskunnan hyvinvoinnin takkaamiseksi. Lienee siis aeka hiukan vettää sivvuun salaisuuvenverhua ja tihata mitä siellä näkkyy.Ei kun hommiin!
***
Antaumukselle alamme seuraamaan syntisen käyttäytymistä kiirastulessa. Sula se ei mutta muuttaako muotovvaan? Onko paineita tarpeeksi? Mielenkiintoinen seikka on lopputulema.
***
Millon prosessi päättyy voi vain arvata.Jotkuhan sannoo seon ikunen ja loputon. Uskuvakko kuulopuhheita.Pappi sannoo että usko tullee kuulemalla? Täh! Mennee mihin mennee. Tulemisessa omat tuskasa. Mennään vaen aena eikä meinata.
***
Olemattomat rahat tallessa pankin holvissa. Lunastus kun on yhdestoista hetki. Hetkihän se on joka lyö. Kuka varroo paljaita kylkiään, vai oliko se vasta? No tervemenoa saunaan, siellä se karsta tippuu- laipiosta meinaan ja on nokinen kuin eiliset missit.
***
Painekammiohoito on hyväksi jos sukeltaa syvälle. Sukeltajan tauti uhkaa ja maailma räjähtää. Syntiset kuitenkin vetää sikeitä. Ei ole huolta huomisesta vaikka osakesalkku vuotaa.
***
Kiristyvät vekselit - jos ei pyöri akselit. Nukkuva koera ei pure eikä hauku. Ei pauku pakoputket eikä kuu kumota. Kuitenkin matka jatkuu. Sähköautossa hiljainen kyyti ja kylymä pakkasella. Vain aatos lämmittää...
***
Paloauto kulkee vanteilla jos on tarvis. Kiskot vievät etelään ja pohjoisessa kirkastuu taivas. Ikuinen timantti katsoo kuuta nousevaa ja sininen valo loistaa sen särmästä.
****
Joo, kyllähän niitä tyyvyttävijä konsteja löyttyy joka lähtöön. Tietennii pittää kartottaa mitä haluvvaa tyyvyttää. Hymy aenaki hyytyy pohojosenviimassa. Mutta ei laske aurinko jos ei ole noussut, eikä nälkä lähe syömättä. Kaekella on tarkotuksesa! - Ymmärrikkö? Mieti! Ehkä huomaat: Peli senkun jatkuu!