...on ionen asja jos sattuu jonnii sattuman kaotta saamaan laoluvettä. Vaen mistäpä sitä lehemättömälle voeta ja rahattomalle viinaa.

Seon melekeesä meikäläesen kuviteltava olevasa päessään. Onni onnettomuuvessa on että tuo syntymähumala on aeka vankka. Naorunaehetta löytyy kun kuuntellee uutissija naorattaa vaekka eijoo aehettakkaa. Vaen itku ei aota markkinoilla..

Ja tämä Soini se vasta onki huumoriveikko. Sae sitä naoraa persettä reppiin kun tämä hyvä sannoo, että persussa on tapahtunu vallankaappaosyritys. Voe ihimeijen äeti ja tollouven vaarivaenaa. Kehtaa saatana vielä julukisesti tuommossii toetottaa.

Kyllä politiikokot ei taija ellää arkirejalismija. Kammijoessaan näkevät paenajaesija ja herättyvvään rientävät kansalle kertoon, että voe hirvijä ja voe jänistä!!!

Palijo muutaki hupija ja mielenkevennystä sitä tapovaa tuota elonpolokuva kompuroijessaan. Jos ei satu tuiskahtaan nokalleen niin pätkähtää perseelleen. Ja voe sitä lähheisten ja naapurijen riemuva.

Nimittäen on ny ne ajat jollonka matto vetästään jalakojen alta yhtäkkijä tae aenaki jäätikkö. Vae onko se toesa päen, että jalat lipsahtaa jään päältä. Tae hälläkö lie välijä vaeko lieneeko hyvinnii tiukka. Sen näkkee sitte kun pistää tulille. Tietennii on sehhii mahollisuus, että on päenvaston kaekkija olettamuksija.

Eläppä sitte tämmösessä maalimassa. Kaekki on hivuskarvan varassa jos senkää. Ohan tuo kestäny! Aehetta ei tällä kertaa oo enempään joten pensseli santaan. Moro!-O-4.4.2014