KITINÄSTÄ...
***
...huolimatta - Ei joo mittää vikkaa Suomen olloessa. Oekijastaan on liijan hyvin. Kansa oppii elämmään alamuilla ja iliman vaevaa saavulla rahalla. Ruokaa mätetään kaatopaekalle aotokuormittaen ja kansa pellaa pelejä saahakseen yhä enempi rahhaa. Totta kae iliman vaevaa. Ja läskit lätissee suomen köyhijen kankuissa ja on aena nälkä vieraanamme.
***
Miekii oon havvaennu montahi semmosta orasta´vvaa viisauvven ilimentymmää. Kun selasin tuota sissäestä tievostuva. Ei sitä oesi uskonu että jottae kasvaa niin karussa maaperässä kun meikäläesen aevo. Maasta olet sinä tullu...
***
Usseimmalla näöttää olevan asiajat reilassa. Huolehtii omasta hyvin voennistaan ja Mersa on pikajalakana. Seon Ylätuvan isännällä unohtunu se tasapuolisuus. Eipään anna meille polosille pienintää toevua sen suhteen, että meitä oottasi parempi tulevaesuus mutkan takana.
***
Harmmaana ja köyhänä solluu päevät pääksytyksin. Eijoo Mersuja eika mopoja. Tämä tietokonekki on vanaha romu, eikä ruokana oo kun kuivanutta leipää. Vettä tullee raanasta ja silimistä kun itken katteuksissani hyväosasten elämmää. Huomasikko? Tekkee hyyvvää välliin kitista, että ei jää joukosta.Onko se sitä terapijjaa?
***
Täältä ruohonjuuritasolta on hyvin vaekijjaa saaha mittää aekaseksi. Suatanna kun eijoo kantovoemmoo, eikä energiijaa. Vuan tyyvy siihen minkä suat.
***
Voe suatana! Siitähän se tämä tyhyjä olo johtuuki? Ei tosijaan oo päässä muuta kun onttuva tohinaa. Siinei Herranhuoneita rakenneta, ei ees tuulentuppaa!!