Ilimoja pitelee Mukavasti se tuo jo aorinko lämmittää. Kun vaen sattuu noeta piliviä saamaan työnnettyy sivuun. Ihanhan tässä kohta köyhäki pääsee naottiin Kanarijan helteitä, vaekka eilen rätki räntää ja luntaki koko päevän. Tosin ne kurvikkaat silimänruuvat puuttuut vaen ei kae se niin välliä. Se suattaa käyvvä liikaa syvämmen päälle.
***
Monenlaesta sirkutusta ja piipitystä kuuluu taas tuosta takapihalta. Mahtaa olla peräti pesäpuuhia menossa. Pojantytär teki tuohon pöntönkin, mutta lintujen vuokramarkkinoijjen listoella on vissiin ylitarijontaa, koska ei oo pönttö kelevannu. Sannoen tytölle että sun pittää panna ilimotus Etuovveen. Heh.
***
Koko viikoksihan se töllönennustaja luppaeli notkijoeta kelijä, kuhan alakuun pääsee. Ihan kuulema pyrkii toeselle kympille. Sitä pittää olla oottelussa kohtuullinen. Pessimisti ei pety.
***
Saespa tuo minun puolesta jatkua vaekka pitempäänki.Tässä olleillessa eijoo niin välliä sato tae paesto. Oli helle tae pakkanen. Se kutennii metija pittäää säätä koko ajan esillä, niin täötyyhän siihen kantaa ottaa. Kuitenki säät on mitä ovat vähä niitä voe rukata. Tyyvytään mitä annetaan.
***
Kirijotushommiin tässä pitäsi taas panneotua. Ei oo etistyny ollenkaa parriin viikkoon mikkää. Toesaalta pukkii: Mitä se hyövää? No, tänne fb, seinille kun roeskii tekstejään, niin mielihyvällä panee merkille, että joku aina tykkääki ja sepä on paras palkkio!