PAKITUSTA
***
TUONNOTTAEN jäe vaevaamaan tuo hyväosasuus. Siinä sitton pohtimista mitä se oekein merkkaa. Oesikko se semmonen jota kajehittaan? Syrijästä kattojen se voe hyvältä näöttää, mutta tottuus on toenen Se kun on vaen immeinen omine vaevoneen ja vastuksinneen. Kuolema tullee aikonaan ja jälelle jäävät tappelee perinnöstä verissä päen. Elämä on saattanu olla yhtä helevettijä. Hyväosanenkin tiputettaan monttuun,
***
MARIJAHAN se oli hyvän osan valinnu, ja sanovat ettei sitä oteta siltä poes. Tietääkö kukkaan minkä vérrattoman osan ne Marialle asenti. Martalla taesi olla sitte huonoja osija lähtemmään asti?No eikö se ollu meleko työmyyrä mikäli on uskominen kuulopuhheisiin. Kovassa käötössä neon paekat lujilla.
***
TAESIPA se Eesau olla karvanen kaveri, aenaki mitä voe ajatella noesta pappijen tarinoesta. Mistä hemmetistä se ajatus kaapasi tuonne kaokasiin asijoehin . Päässä seilaa haku päällä koko ajan niin nappasi sitte Esaun karvosta kiini. Noo haittaax? Kuhn jottae höpisee, tae parree kae oes olla hilijaa?
***
KYLLÄHÄN monikaa eijoo loppuunasti ajatellu kun on lähteny pappija kyytiin. Moni sitä on koettanu ja kun pölijyys on alakanna kassaummaan päässä, niin on pitännä yrittee suaha tehty tekemättömäksi vuan jälet jää nykysin kaekista seikkailuista mitä verkossa vajeltaa. Sitte suurissa katumuksentuskissa jouttuu viettään lopun elämmän.
***
MUTTA omahan seon valinta. Jos perse kestää niin mikä ettei. Kuhan vaen pyssyy asiallisen ulukopuolella eikä ala vilijelemmään viisauksija. Siihen mahtaa monella olla aeka suur kiusaos? Vaen opissa seon käjenpoeka tuulessa. Meitä tolloja kun riittää jäämäänki asti! . No. näellä sitä on mentävä!