Elonmaeninkihan sekorkijana käöpi - toesinaan. Vastamäkkeen ylleesä kivutaanm mutta joskus päästellään alamäkkeen. Heleppo elämä ei aina oo hyväksi - eko kasvaa liian suureksi.
***
 SEHÄN se pittää muistaa, että tavallisen kovija poekija oltiin. Ei tullu sääli mieleen vaekka naapurija paleli niin pirusti. Muuta kun nappi ottaan ja hyvästi! Kovia oli ajat, vaen kovia oli pojatki, tilanne vaati
***
Sehän kuulema immeinen pellaa olevan tilanteen mukkaan. Kun on raoha maassa ja ihimisillä on hyvä tahto, niin sitä saattaa äetyvä uhuvammaan ylikierroksilla.
***
 Ollaan niin kovvaa poekaa, mutta annahan olla jos on tosi kysymyksessä niin tippa tullee linssiin ja kuset housuun. Polovillaan könyten huuvetaan enkeleitä pelastustoemiin!
***
 Vaen eipä se huuto kuulu - vae kuuluuko? Emminä tiijä ku ei oo tullu semmosta tilannetta. Eihän tuota tiijä millon se kohille sattuu. Voe kae se olla lähelläki?  Se!
***
KOVILLE se ottaa ennen ko pehemijän löytää.Tuuli käy yli ymmärryksen eikä viisaita paikalla. Jäesin kynsin koettaa onnijaan, mutta koettanut on pimijä yö- ja aamuun on vielä aikaa!
***
Onnenomenoeta poemii ne joela o tuurin tynkää mutta moni jää nuolee näppejään ja sehän ei ruuvaksi rupia. Aenakaa jos ei oo leipuri ja käjet vielä taikinassa!
***
Joo vaen se pittää palata oleeliseen - eli rutiineihin Jos häntä tekis terveysleipää!