TUMMA ON YÖ.
***
Tässon kahaveitikallaaan, jjkijä vae naoraa. Vitsit on vähissä vae ei oo suuria murheitakkaa, joten paekalla naoruneotraalialue. :D
***
Siinaähän tuo aeka kittuissahii kulluu. Tae ehämminä tiijä kulluuko se mihinkää, vuan nuo päevät solluu ohitte yksi kerrallaan.
***
Siinä suhteessa me ollaan temokraattisesti tasa-arvosia. Mahtaa se rikasta ponssarija vituttaa kun sillähhii se päevävaranto kulluu sammaan tahtiin kun mökin miehelläki.
Eikä saatana tuu optijuva tae kultasta käjen saatikka jalanpuristusta. Päätähän se tuntuu rahamiehellähhii kivistävän tolokuntihijään. Tulleneeko siitä jäläkiseoraksija paremmistahhii juomista? tiijä näestä.
***
Ehän minä tiijä tulleeko huonommistakkaa. Ei oo ikkää niin palijuva viinaa riittäny, että oesi jäläkitaotija tullu. No, ehkä parikertaa, hyvässä seorassa on tullu otettuva sen verran liikaa, että on kaolapaskoo alakanna työntee. Vaen voehan se olla jottae muutaki, kuten seitikkisoppaa?
***
Paramolleehan se tuo viinankäöttö on sillon kun sitä ottaa harvoen ja kohtuuvella. Jallaat ei saesi alta mennä. mitä ny pikkusen jos tie on kattelussa. Viinahan on viisasten juoma. Kukapa meistä haluvaesi tollo olla. Joten aena se joskus sinne viisauvvenlaariin pittää jotahi säelyvä.
***
Joo, vaen ne alakaa hiihtohommatki jokapäiväsii. Saapa nähä miten homma pellaa- Seoraa mielenkiintosta aekaa.  Sehän pittää kahtuva kellä on ollunna parraat toppiinkit. Ja kuka on osannu pelata niin, että ei kärähä. Toesaalta mitä tuo haettää jos pikkusen vahavempaa kun mustikkasoppaa imaseeki? Ei se äkkipojalta ja iliman kaohijjaa itterääkkijä mitalli tipaha. Että samahan tuolle mitä nappaavat.
***
On se vaen niin mukavata kahtuva kun Suomentyttö voettaa. Vaekka ei kae siinä oma leipä levijä. On vaen mukava tunne kun pahimmat kilipaelijat tullee rökitettyvä. Varsinnii venakot ja hurrit.