PUHTAALTA PÖYVÄLTÄ
**
Perijantaeaamua ja silleen...Viikko lopullaan ja pakkaset uhkaa. Siperia opettaa.... Siitä huolimatta huomenta sinä joka kohtaloa uhmaten olet rohjennut pistäytyä matalaan majaani, Siinon nisukyrsää ja pakuriteetä!!! Jos niin ku halluut henkenravintua! Rottaa pienemmät pasiliskot heittää sua kiusaamasta, Kojet ehkä ahaa.elämyksen.
***
Mahtaako olla jollaki kevämasennus tulollaan? Onko itetuho ajatuksija? Jos on niin meikä neuvvoo. Jos synkkyys nousee korkijjaan potenssiin niin muista: Pistä varman päälle jos meinaat hirttohommeleihin. Teräsvaijeri on hyvä. Tarpeeksi ohu se leikkovvaa kurkun poekki. Ei kauaa kiikkuja tyhyjää potki, vaekka oes kuinka nuortijat kukkaset suonissa, tae vyöruusu..
***
Varmasti kestää kuhan valittet tarpeeki vahavan oksan. Mieluummin syrijäsellä seuvvulla, ei heti oo utelijjaat pelastamassa. Tae paremminki häerittemässä itellistä toemintaa.
***
Piiperö se muistaa käyvvä arvaoskeskuksesta lappuloeta että piäsee pillerilöesii nappaamaan. Sittä Piiperö pääsee puolenvujen saeraslomalle ja sitte kahen vujen lisä aekkoo. Rahhaa kulluu ja kalijaa onneksi riittää.
***
Tuassii kahen vujen piästä menee arvuuttaan mihin päen kunto on männy. Suatanna selevvää ruummisarkku tavarroo. Ukko eläkkeelle outtamaan kuolemmaa. Saaketti kun savolaenen meinaa kurkkia! Haettaako?
***
Meillä Kokkoomusnuorissa riittää tarmuva ja virtaa. Suatana kohta piässöö kaikki raskaotetut saattohoettoon. Ja valta meidän silloen on... Sitte sitä hyvinvoentija ja onnija riittää isommallaki lusikalla lipittää ja jos mennee himon puolelle voe ostaa kaohakuormaajan - halavalla.
***
Niin että katohan kenen Joukossa seisot ja kenen reppuva kannat Sillä katso liijan raskas reppu katkasee kamelilta selän.. Se voe kiäntyvä sinuva vastaan jasillon on piilopaekka tarpeen. Kameli on äkänen elukka"!.
***
Ja mitä siitä tullee jos kaksi tappelijjaa vastakkaen? Sapelit kalisee ja jäläkijä syntyy -. Seon sanansäelä tehoase eijoo vara väheksyvä.
***
Tuassiisko se lipsahti noehin vuossatan takassiin jutskiin. Jo pittee olla sitkaassa se viha ja katkerruus. Sehän se tekköö elämän helevetiksi. . Suatana sama märepala joka päevä hampaessa. Luulis tuota jo vaehtavan levyä. Tottumus on toenen luonto ja onkopa vällii!
***
En ittijäen tarkottanu. Sanoen töllössä saarnaavalle vasurille. Oli tuossa kuulomatkan päässä. Kuuliko? Mitä sitä helevetin paskoo! Seon suunnilleen tätä. tae aenakin melekeen.