Ennen luotettavien instanssien tekemien laskelmien mukaan jälleen pitäisi olla lauantai. Voiphan tuo olla , mistä nämä tuetää? No lieköpä väliä?
***
Viimeiset lehdet putoaa kun kiireemmät saa ensin. Virsiä veisaa uskovien kuorot ja pakanat kiroaa lakanan valkeutta. Ottaa silmään erikoisuus. Silmät kiinni ei näe. Kuvitella voi.ja tallentaa muistiin.
***
Kuka postin toi, vai toiko kukaan? Lähde mukaan, aina se mahtuu, jos  mieli palaa. Sammutusruutat vakijovaruste. Roihut sammuukaikki väki nukkuu ja kukkuu käki eikä pesi. Huoneisto vapaa huomenna.
***
Lehmät lentää , sielu saa siivet. Köyhässä on rikkaan alku. Sijoitukset pielessä alamäki mielessä ja se pysäys joka on äkkinäinen se vaatii ryhtiä..
***
Johtotähti ojassa ja kuskilla paha olla. Nääs polla ei säteile. Tsernopyl kaukana ja mennyt päivä. Jossain kuu kumottaa ja aurinkossa on pilkkuja. Tilkkuja tarvii täkintekijä ja lankaa...
***
Surulla huomaan - taas itkee  Ilona alennustilaa, kun  suru on silmässä, eikä viimenen päivä tuo ratkaisua päivän polttavaan kysymykseen.
***
Aika pilaa kaiken mihin tarttuu, mutta karttuu syntikuorma ja hihna katkeaa. Toivotaan pahinta, pelätään parasta, kukaan ei varasta sioitettuja ajatuksia. Sika kätkettynä korulauseisiin ja koira haudattuu maireaan hymyyn,  Sudella on sudenturkki yllä ja ketulla häntä kainalossa. Kanat - loppu on lähellä! Ilman ketutusta elämä on... MOE !-O-‎25.‎4.‎2015