...maailimalla , kunhan kotona AsiAllinen ja hyvänmallinen paidan kaa tai ilman. Toki asian voi löytää rasiasta kunhan ei ole suuri. Sillä suuren kanssa rasia on vaikeuksissa ja muuttuu arkuksi? No, väliäkö sille oli matti tai ville. Kunhan sukuun tulee ja menee mukiin!

Ennustamaton hetki lyö kasvoille kauneusnaamion. Apua huutaa heikommat ja rohkeat elvistelee liskojen yössä, työssä puurtaa työtätekevät ja herroilla optijot lankeaa. Kankeaa on välillä vanhan konin juoksu, mutta suuri palkinto odottaa ottajaa.

Ei vältä...Kaurapuurossa kuulevan siemen. Puuronsilmästä katsoo ymmärtävän katse. Hassuna henkailee henkari ja palttoo on unesta tehty. Turkki huokaa minkkien elämän tuskaa ja ketut kanalassa viettää verijuhlaa.

Naapuri suulissa orgiat kamalat. Trenki panee heiniä seipääseen ja piika ottaa onnettoman alas. Suuret kellot moikaa kristityn syntejä. Tyhjäksi pirun konstit ja saatana tuntee täyttymyksen kun köyhä sortuu rikosten teille, mitäs meille! Zitä yhtä ja samaa. Ei kirkastu päivä ei kumota yö. Paksut pilvet peittää lapsuuden leikkipaikat.  Keitän saikat, kyllä lähtee ennen kuin palaa, paitsi jos salaa tekee temput, ei voi mitään - eteen päin elävän mieli ja kieli nuolee menneitä aikoja.... -O-‎15.‎7.‎2013