MUKAVATA
...päevää! Niihän ne sannoo komijat toesilleen, jos sattuvat olemaan tuttavija ja saatttaapa ne moekata semmosetki jokka ei siejä päevänvaluva. Vähemmän viehättävästä ulukonävöstä huolimatta ja vaekka sissäenenkaoneos oesi kohillaa, niin siitä huolimatta haluvaa itekuki olla Päevänpaesteen ystävä. Menninkäesellähän ei palijo kavereita oo. Korkeintaan hämärämiehijä - semmosija jokka kulukee varijosallakujalla.
***
Semmosista vekkuleistahan on hyvinki tärkijää pysytellä erillään, eikä parane moekkaella, semmonen voe olla hyvinki kohtalokasta. Pahimmassa tappaoksessa tullee puukkuva kylykiluijen vlliin tae suolahaoleja persijeen!
***
Hämärästä valloonhan meillä on halu itekelläe. Mielellään sitä köllöttellee filtin päällä aoringossa, kun on +20 ja yli mittarissa. Tuuli hempijästi lehahtellee ettei itikat pääse tekemään läheisempää tuttavuutta. Ihan tässä iho alakaa kaepaamaan arskan hempijöetä hyväelyjä Valuvahan meillä on jo ylitoevoen.
***
Nostin päätä ylemmaksi tuossa 4. maessa.Ei vaen voenu nukkua, nuo vaevat siitä pittää huolen. Tulihan tuota yheksi kertaa nokko! 10.. oli kello kun kömmin sänkyyn.että vaijaa 6 tuntija oli vaakaa. Nelijännes vrk. Meleko palijo!