LAKKOELLAAN?
***
Kun suuri joutilaisuus valtaa suurija työmarkkinoita. Mutta mitä tekee hallitus? Tumput suorina seisoo työministeri. Oppimattomuus joutilaisuuteen on valtava. Ihmiset eivät tiijä mitenkä joutilaan pitäsi tietää.
***
Siispä joutilaisuuskursseja pitäisi pykätä vaikka tyhjästä. Määrärahoja kurssitukseen pitäisi irroittaa vaikka puolustusmenoista. Asia on nimittäin mielestäni sen verran tärkeä.
***
Onhan itsestään selvä että jos sosialismi pääsee valloilleen, niin kansa oppimattomana joutilaisuuteen, joutuu kamalien pulmien eteen jos taaksekin.
***
Joutilaisuuskurssi on perin tärkeä myös kaikille työn raskaan raatajille. Jo ennen potkuja yksilö on valmis pitkäaikaiseenkin joutilaisuuteen, pitkän linjan joutilaisuuskurssin käytyään.
***
Tietenkin onhan kurssituksessa omat pulmansakin. Kuka joutilas mihinkään vitun kursseille lähtee? Sehän on selvää aktiviteettia ja sitä kunnon joutilaan pitää välttää kuin sikalentsua!
***
Samoiten joutilaisuuteen opettavat opettajat ovat sen verran joutavia , että joutavat johonkin. Joutessaan vaikka joutilaisuuskurssin vetäjäksi.
***
Mutta se on pulma sekin. Onhan naurettavaa jos joutilaisuuten opettaja sanoo, että älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan tehkää niinkuin minä sanon. Hemmo porisee olemettomille joutilaille. Tänä joutavana aikana.J outilaana on hyvä olla. Kääntää vaan kylkeä Mutta sekin salaa unissaan, että ei joutilaisuus kärsi.Oesko rokotus aktiiviteettia vastaan jottae?