MYLLY
***
Startataanpa taas mielikuvitusmylly pyöriin. Mitä se sylkäsee on aina yllätys itsellekin, mutta paskanko väliä?Kuhan ei pyöri vikasuuntaan.
***
Ankea aamu, sukat hukassa. Etsintä kuulutus.Etsivä löytää! Sukat tuskin onnen antaa? Leikkaus edessä. Pitkät hiukset haittaa aevotoimintaa. Hiukset kärsii katkasusta. Puudutusaine antaa ouvon tunteen. Sisäiseti nautittuna OK.
***
Tunnistamaton esine tuottaa suurta tuskaa. Olikp UFO. Menikö ohi? Lohi on raavina aikuisten ruokaa. Moni huokaa huolijaan ja ottaa taas. Maassa rauha, eikä kukaan taho.
***
Laho on vanha ruumis eikä tahinantaja hoksaa oksaa johon voi ripustaa eletyt päivät. Huolenhäivät pelottaa ennakkoon, eikä anna rauhaa eikä rahaa. Kilisee ne kolikot jos niitä on kaksi.
***
Yöt vaaralliset. Pimeys syvyyden päällä ja jäällä henki katkolla. En minä ttiijä kantaako jää? Tuskin koska jallaat lipsuu. Vetoa ovista, sydämessä kaipuu. Kaipuu johonkin ?
***
Ovenpielissä asuu kuolema. Seinät kaatuu ja heinät heiluu, mutta yksi on ja pysyy. Nimittäin epävarmuus. Ollaanko vai eikö olla kyselee moni ja koni laahustaa raskain ajatuksin. Suuressa päässä paljon surua hevosella, eikä saa märehtiä! Epäreilua on touhu.
***
Elämän tuska riipoo syvältä. Toisinaan tuntuu hyvältä. Edessä päin on tuntematon suuruus. ja takana tyhjyys. Suuret puut kaatuu myrskyn tiellä, vaikeaa on niellä muiden jämiä. Varsinkin jo nieltyjä, Hapot pehmittää sitkeänkin lihan jos se ei takerru kurkkuun.