MAKSAAKO?
***
Voehan perijantae vaekka on keskiviikko. Kaekki maksaa - maksakin. Ilmasia lounaita ei oon Mutta rahalla on helppo maksaa´- niinkauan ku jaksaa, mutta maksaako se vaivan?- Tai laskun?
***
. Näöttää että tämäki talavi mennee meleko nätisti- Jotta tunnelmaan pääsee pittää käöttää mielikuvitusta- Silimät kii ja Hiihtolenkille! Meleko hyvin luistaa ja on halapaa.Liisteriä pohojjaan ja kyllä lähtee.
***
Ohan se retteetä käyvvä ulukona tähän talaviseen aekaan. Ny ei räöstäät tipu vaekka kuinka äkistäsi. Seon kaariki kerrasta poekki ja jengat nokassa.
***
Tulevaesuushan on niin karmija näellä vuosin, ettei se aenakkaa totista miestä naorata. Katkijamaton jono synkkijä päevijä ja unettomija öetä. Luita kolottaa ja ajatus kiertee sen yhen häkkyrän ympärillä - ikiliikkujan. Helevetti mitä illoo siitäkkää on?
***
Miten se lie nykyvään. Onko moni yötöessä näen pakkasella? Luulis tuota yöllä löytyvän parempaahi arpeettia?
***
Ny paenaa suur huoli harteita: Puhuvatten jotta karhuva ja muutaki petuva käöskelee siellä ja täällä. Melekeempä hysterija on vallalla. Jokku haekaelee mistä neon tullu?
Ne mistää oo tulleet.Aenahan niitä! ja Sulo kasvattaa lissää - taeteilijota !
***
Aena on olleet jääkarjut ja eskimot keskellämme. Mursunlihhaa on syöty ja naapureille muristu. Käöty naapurin emäntee pivartelemassa ja toesessa syömässä.
***
Mitä helekutin hättää tässä. Karhuhan tullee karhun perseestä, ennen sanottiin ja tuskin karhuntuotantuva lie siirretty Kiinaan? Miksi luonnon monimuotosuutta pitäsi alakaa supistaan?