PILIVILINNOJA.
***
NYT tässä pittää yrittee lievennellä eilistä tuuletustaan. Kun tässä eilettäen olj semmonen pyörremyrsky ajattelukonneistossa, että män kummoon kovalla työllä rakennettu eilinen. Ny vieläki yrittää puistattaa.. Ei mee putkeen, niin ku putkimiehellä. Millon osunee kohilleen vae eikö ikkää! Eijoo tuota putkimiehen koulutusta. Tosin aena ossuu kun sattuu kohilleen.Jos taas mennee ohi, niin se ei oo sattuma vaen huti.
***
Vae kuvitteluksi ne männöö hommelit. Ei sitä saa ennää mittää käjenkuvvaa aekaseksi. Mielikuvissahan sitä voe rakennella hyvinki komijoeta tuulentupija ja pilivilinnoja. Sittehän mulla välähti. Mitäpä ne kuvittelulinnat verkostoja kaepaa,. Riittää kuhan fassaati on katottavan näkönen. Sitäpä on tervehittävä kiitollisuuvella ja suurella paatoksella.
***
Meikää ku aena on kehuttu pöliijyyvestä ja hyppäötetty tyhyjän päälle, niin nyt sehhii tuska on takana. Aenahan sitä kokuvaa kuormaa hartijoelleen. Juur ite. Harvon se naapuri lastia kaohoo - No, omilleen toki. Peilistä se syyllinen kattoo jos tuntuu vaekijalta! Ja aenahan voe sanua käsipäevää itelleen. Kerranki oekeisto ja vasemmisto yhtyy..Joten kantsii vilikuilla peiliisä, että ei tottuus unohu!
***
Kyllähän jokkaenen tietää mistä piika pissii. Joten eipä ihime jos moni on alakanna julistaa hyvvää sanomaa kuvin ja sakramentein. Voetto seon pieniki voetto. Seon sentistä lähettävä millijoonaa rakentaan ja kokuvammaan.
***
Meinaamisseenhan se eläkelläesellä melekeen kaekki käö. Meinaa millon mitäki ja toesinaan tätäki, vaen siihenpä se jää. Nämä jo tietää turhan turhaksi. Turhuuksijen turhuus ja markkinameininki tekkee olemisen vaekijaksi. Siispä löysäellään ja naotitaan. Ny kun on kesä ja helijaät ilimat! Parraenta jatkuva - joka Naamalle!