Terrori-iskusta huolimatta parasta huomenta. Pitäs laettaa kova kovvaa vastaan- raajasti terrorstiltä nirri poekkee. Sääli on saeraotta!!
***
Kyllä se immeinen on sortunu kauas elämän realiteeteista. Sen huomasi eilen kun kahtoen eläintensuojelijain höpinöitä töllöstä eilisiltana.
***
Aika erikoisia mielipiteitä. Kuten eläintä ei saisi tappaa???? Voi hellanlettas!!! Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki saisi lisääntyä vapaasti?
***
Saatana kanejaki olisi joka paikka täynnä. Karhuja susia muita petoeläimiä. Jaa, mutta sehän olisiskin noiden mieleen. Ihmisen pitää kärsijä ja vaikka nälkään kuolla, kuhan susi saa einestä.
***
Kyllä kai hyötyeläimen elämä on enimmäkseen tuskaton ja hyvä. Kuolemakin tuskaton. Parempi kuin ihmisellä, tai luonnossa?
***
On se melko julmaa kun pedot syö kinkkuja ja eläin on vielä hengissä. Näinhän käy luonnossa.Aenaki töllössä. Voephan tuo olla että elukat ite tahtoo tulla syövyksi petojen eloksi. Luonnonlaki?
***
Mitähän siitäkin tulisi jos lihaa eikä maitotuotteita tuotettaisi? Olisi siinä vitsi aika vähissä. Purasta pettuva ja vettä voeteeksi. Tapa tae tule tapetuksi . viitakonlaki
***
Oikeastaan rikollista porukkaahan tuo sakki on. Laki säätää jokaiselle ihmiselle kotirauhan. Nämä sekulisakki tunkeutuu varkaisiin turmelemaan toisen omaisuutta. Eikö noita kukaan saa aisoihin? Ärsyttää!