Tässä sitä on taas nukuttunna yön yli. Millasta vaekutusta tuolla oli tuohon maalimankuvvaan? Sitäpä tuota ei hoksaakaa niin äkkiä aateltuna sanua. Aottasko tuo jo seoraava yö? Se kun on tunninverran pitempi. Ja vielä lämmintä kesäaekaa.

Yhtä helevettijähän se on tuo melskaos tuon metijan kanssa. Saaketti kun  illalla vatuloevat kuinka ollaan asijallisia ja pengotaan rötöksijä esssiin. Kuinka muka ollaan asijalla kansan parraaksi.

Joopa joo. Entiset stalinistit siellä yrittäät penkua , eikö muillakin lötdy yhtä karmeeta menneisyyttä kuin heillä. Näenä tasapäesyyten aekoena oesi tärkijää saaha kaekki hirsipuuhun.

Onhan selvää mistä se tuulee. Vasurit yrittää keinoilla millä hyvänsä saaha kepun putoamaan. Se paikka hallituksessa meni jo! Mutta eihän ihmiset sentään tolloja ole, ei ainakaan kaikki.

Mitä vielä tuohon metijan rooliin. Jos vaikka epäkohtia kaivetaan. Niin kuuluuko asiaan pilkata ministerin ulkoista olemusta? Näkö on kuin Jumala luo, tavat kuin itse tahtoo, sanoi äippä ennen. Se tuo pitänee paikkansa edelleen?

Nuo iltapaivä lehdethän ne on sellasia roskalehtiä jotka keskenään kilpailevat siitä kumpi saa riepoteltavan mahdollisimman naurettavaksi ja hölmöksi.  Keksitään perättömyyksiä ja vaikka uutinen on ankka, niin ko.henkilö yhdistetään moiseen tapaukseen vuosien päästä.

Mitä meillä oli ennen keltaisialehtiä? Asiallista uutisointia ja totuudessapysymistä. -O-30.3.2014