MAKKOELLAAN.
***
Ja se on siinä. Pitkälliste tutkimisten jäläkeen voen maenita, että kaekki sanonnat ei pijä paekkaasa. Sanotaan niin makaa kuin petaa, eipä saanu unta silimään. Monijen väkisinmakkuu toemijen jäläkeen huomasin olevani konneen ääressä. Eu kae muu aota, jos sekkää, kun muuvan tunti yrittää katella pään sisässä pyörivijä hajamietteitä. Siis en makaa vaekkon peti!
***.
Vaen niihän sitä makkaa kun pettaa, vaekka oes unetonki yö. -kele sehän pettaoshomma ny on tyrkyllä...ELÄ VÄLITÄ! Huomionarvoinen näkökohta on sekin mikä on kattelijan näkökanta! jos seon polliittisesti värittyny, siitä on tottuus kaukana!
***
Toisinaan se tämä päärustinki työjelee ympäripyörijöeta. Fälliin faktaa ja välliin utopijjaa, niin oon yritelly kehittää jonniilaesta tallennusvehettä, tuolle falskimmalle puolelle. Näen ei kehityskeleposet katuva hyövyntämättä tievonlähteille. Lähteeseen puonnu on mennyttä kalua.
***
Moniko muistaa mitä sitä yöllä uneksi? Kyllähän mahtaa olla että kussee tuohii rojekti. Ei viisauven puutteeseen vaan asenteisiin. Aena pittee haakuroija vastaan. Nimittäen se arki-ite on meleko kova pistään hanttiin. Näkkyypä. kuka kyttyrät korijaa! Voihan olla ettei oo korjattavaa tai ei oo taitua.
***
Pätkähommelit sopisi kyllä oekeinnii hyvästi, kun se pitkäjänteisyys on niin kaohijan tylsää. Suakel ku sammoo hommoo vuoskymmennii. Kyl seon toestamoesta kun pistee pätkee heillummaan. Vappaa-ajattelijan vappaapäivä on tuottoisa ja monimutkanen.
***
Meitsi kahtelloo välistävetäjjää. Kuka mahtas olla siihen oekeenni sopiva? Vetäjä kun on keolilla, kuka perkuuti sitten. Siinä onkivitsi kaukana. Ärijänteeseen - työntäjiä kyllä löyty. Niillei oma perse kastu, kun ruutaa myötätuulen. Vastavirta on on tietysti vartavasten varattu - vastarintaa varten! Siitähän selevijjää kohtuuvella vaen vastarannan kiiski!