...kölläkettä itekullekki. Taasen on nukuttu yön yli ja uutta päevää alotellaan. Mikäli minun laskut pittää kutisa seon itsenäesyyvenpäevä. Jokkuhan ne muka vouhottaa, ettei olla ittenäesiä. Kattokoot korroonsa ei tänne kukkaan tuu sanomaan mitä tehä ja millälaella. Tosin tuo EU on niitä tirektiivejään nakellu, vaen eipä ne oo yhtää pahaksi?
***
OEKIJASTAAN säännöt pitäs olla vieläki tiukemmat, sillä tämä jukuripäinen kansa ei aena aattele tekojesa seoraoksija. Ajatus tullee - jos tullee seoraavan päevän junassa jos sillonkaa.
***
VARSINKI maaseuvvulla on ussein hälläväliä meininki.Maaseuvullahan se luonto on ja se monesti suorastaan huutaa hättääsä. Toki paljon on sellaisia jotka toimii luontoa säästellen, mutta usein on meininki kuin venäjällä.
***
PALJON parempaan suuntaan on tokimenty siitä kun meikäläenen oli maajussina. Sillon talavellaki ajettiin lietepaskaa lumikinokseen ja sen toki arvaa missä paska oli sitten keväällä. Kun ei ollut kieltoja niin sitä teki mikä helpointa oli. Talavella ei maa upottanu.
***
NÄIN Itsenäisyyven päevänä pittää Suomi.neijolta pyytää anteeksi ommaa tyhmyyttään. En tiijä saanko, mutta tahottu on - ja tuhottu. Joka syytön on heittäköön ekan kiven. ? Puolustukseksi synteihin on, että niin teki kaikki muutki. Mutta toisessahan ei ole toisen kaavaa. Olisi pitänyt alytä toimia toisin. Ei silti. Ajjoihan ne luontoherrat - tae ajattivat järvien jäälle lehemänpaskaa - ravinteiksi kalolle.Olikohan sekään mikään luontoteko? Ei kai niin enää tehtäne? -O-‎6.‎12.‎2013