Niin se vain tämäki viikko hurahti ohi. Aikakirjoihin ei jäänyt suurija merkintöjä. Lämpötila on + puolella 6 kymmenystä. Mulle passaa. Oikijastaan mik ilima vaan, kuhan ei tuu lunta tuppaan
***
Kun oekein arssinnoe tuon elävän elämän. Sitä huomaa erillaesija vivahteita. Sen huomasi jo Aatami aekoennaan jotta se ilimanen hyvinvoenti otettaan poes jos ei sääntöjä nouvata.
***
Siksipä nyky-yhteiskunnanki pitäs raakasti pistää työhaluttomat pakkotyöhön. Nähtässiin saatana aottaako mölyväminen vaen pittääkö peräti alakaa jottae duunaamaan olemassaolosa etteen.
***
Toki on duunia jossa ei känsät kouraan tule. Tuolla avviisissa puhuivat johtajista. Minusta ilman johtoa ei yritys(joka antaa työtä) pysy pystyssä. Osaaminen on se pointti johon pitää satsata. Kaikki työ on arvokasta! Yksilön vaan pitää tajuta työn välttämättömyys.
***
Ennen sanottiin: Joutilas johonkin joutaa. Tarttuu tuhmihin tekoihin! Pätee yhä vieläkin. Uuven muovon vain ne saavat...
Perkeeti tässä ei hijat käryvä eikä perse ruplata. Sivistys pukkaa pintaan ja suuri hempeös assuu sielussa taestelevija tovereita kohtaan.
***
Onhan se yhtä perkelettä jos näenä päevinä on immeisellä näläkä ja kurijuus vieraana. Jo vaen - yksissä tuumin lyyvään limppuva evvääksi, että muutaman tolopanvälin pääsee eteneen - tiellä taestojen.
***
Nämä taestolaeset ne olivat  kummaa porukkaa. Suatana neon vuoskymmenet huutanneet sitä nälkääsä. Olleet hyväpalakkasessa duunissa. Rakennelleet kommiat loestotalot ja naottien naottivat pirun suurta eläkettä. Katohan  - nykäsi kateuvenpiru hijasta - En rovosoiju.
***
Vaen yhtä kaekki. Yhä niillon näläkä ja kurijuus. Mikähän niillä on se VOETTO? Sittekö kun kaekki pannaan silijäksi ja palataan niihin kuriijuuven aekoehin. Voe vapavus kuule kuhtua suva itkevät orijat kaepaa...MOE -O-‎‎7.‎2.‎2015