...tappa vanha tuttu Eiköön ne Turkkuses tolleen haasta? Munä ku en noeta murteita oekein hallihe. Varmuuven vuoksi piställän sanoja vähän joka murteesta, Semmosia sanoja jokka tuntuu suussa mukavilta, tae sormenpäessä tietenki kun ne purkaotuu tuohon lujettavaksi sormenpäihen kautta Äläkää siitä  niin suurta numeruva piirtäkö, Sehän riittää, kun sen tietää!

Mutta mitä me Turun köyhyyvestä kun Naantali on rikas kaopunki. Vae oliko se toesa päen. Taikka mitäpä noeta minkää taajaman tasseita tutkimmaan. Jos kunnilta iteltään kyssyy, niin kaekkihan ne sannoo olevasa köyhä ja että kurijasti mennee. Tukirahalle on käöttyvä. Pitäsi valtuuskunta lähettää Vinkuintijjaan tutkimaan huorijen käöttätymistä eri asennoessa.Siitä sitte raporttija ilimanaekustenasijaenministerile ja uutta reissuva pukaa.

Lähinnä tuota tasuvahan se pruukaa olla näehen kermanlitkijäen tutkimusmatkat. Tosin tämä ite ministeri taekka paremminki X-ministeri tämä Arhimmäki siellä Sotsissa pisti paremmaksi. Vissiin ku on ruma mies niin mielellään vetasee muistin veke.ja koheltaa sitte luonteesa muksesti päen hanurija. No, eipä sen väliä kunhan on kivaa ja raha palaa. Kansan karttuisa käsi kustantaa kyllä.

Ilima on sakijannaan lentävvää esinettä. Ufua ja muutaki roenaa Lentää kuka lentää. Se muutama vehe ei lentäny pitkälle vaan tippusi kuin kivi alas. Siinä sitä on arpeettija monelle miksi niin kävi.Olihan tuo semmosen härrävärkin näkönen peli, ettei kumma että tippu. Surullistahan seon. Elämä on ... Mun pirtaa saesi jokkaenen linnunkorvike vaekka romuttaa. ikkää en moeseen vehkeeseen nouse! -O-22.4.2014