Muuten - kehenosti luistaa sukset. Pituva on liikaa. Alamäjessähi on aena turvallaan. Vaekka sitä palijo maenostettaan, että oli onni miehelle kun kaatu etteenpäen???

***

Mitä perkelleen onnija siinä on jos sattuu terävä kanto mahan kohalle. Taekka Mora! Siinä hymy hyytyyy herkasti ja voe olla että mennee toeseen äärimmäesyyteen.
***
Kyllä minusta ylleesä liijotellaan tuon onnellisuuven takija. Saatana yhtä vitutustahan tämä on. Kurijuutta riittää joka päevälle . Eikä Herra armahta.

***

Tosin se lienee hyvinki monella se armahtaja ... Rouva. viinanryystäminen ja huumen imeminenhän se riemun repäsee. Siitäki seoraa morkkis ja entistä suurempi vitutus.

***

Minnoon antanu itelleni kertuva, että kun on jatkuvasti pienessä pilivessä. Tehokkaan kärpässienimuhennoksen jäläkeen sitton meleko immuuni ulukopuolisille vaekutteilla!

***

Eholle pittää panna muuten vaen? Eikae sillä välijä jos panneeki. Kuhan muistaa välillä ottaaki. Että tasapaino säilyy. Ja maine. Ja on katetta!
***
Saatana täällä kyllä kohta kelijä piisaa ja lissää tullee koko talaven. -tana! Jos oesi sukset niin tiijä vaekka lähtisi suksimaan. Sukkasillaan ei kehtova. Suksi suksi ei luista mihinkää...kuka vei porstuasta porkat?
***
Kuten tästä huomaamme suksista on haettaa vessassa tae muussa vaakahommassa, kyykkypaskasta puhumattakaan. Paska liurahtaa kannalle. Eipä naorata.
***
Sauvat toki on aena paekallaan. Kun ottaa porstuvasta porkat lähtiissä niin tietää että pyssyy pystyssä. Tae rollerin. Sehän on tätä. -O- 1.9.2014