JOPELO.
***
Tiistaen pikkutunteja pittää koettee alakaa kuluttaan. KOORTINAATIT OVAT EPPÄELYTTÄVIÄ! Käörat näöttää kaakkoon ja ennuustajaeokot puhhuu joutavia. Hihhulit ja suuriääniset pittää suurta ääntä. Hyvinvoetija pitäs valtion järiestää. Iliman ommmaa vaevannäkyä!
***
Näetä hihhuleitahan on ollunna kaotta aekaen jokka velttoelemalla tekkee hyvinvoentija. Vaen aeka lyhyvveen seon aena niillä loppunna. Ilikeöttä vaen värkkäävät ja toesilta vaativat päästötöntä elämää.
***
Oravanpyörähän seon jopelo laete. Jos siihen aparraattiin sortuu se on juoksemista - kieli vyön alla. Pittää juosta vaekkei jaksaskaa - loputtomasti.
***
Miehän hyppäsin syrijään hývän sään aekana.. Vaen siinä sitton mennä kelekkerehtanu, huolimatta katteellisten solovaoksista. Ellää köläelee semmosta kaavaa nouvattaen kun ite haluvaa. Onko pakko jos ei taho? Se kuitenki ero.Eläke on itteansaittua. Siinei oo mieltä vääräääää.
***
Joopa pewkele meikä seillaa pelekällä nahkapohojalla. Ei tunnu tuskana maailimanihimeijen näkemättömyys. Meikä on senverran yksinkertanen, että monimutkaset naotinnot mennee yli ymmärryksen. Lentokonneeseen ei oo hinku. Kertoja eijoo sitä yhtäkkää. Vaen sammaa päevää elän ku muutki.
***
Vuan siitä huolimmatta tajjuun että jos terve immeinen vaatii puolet toesen ahkeruuvellaan saamasta tuloksesta, niin seon mielestäni väärin. Seon minusta paremminnii jonku asteinen ryöstö.
***
Vuan nämä nykyset vetelehtijät halluuvat ellää taetetta tehten ja haaveilemalla. Se ei syötäväksi ruppia. Siksipä sitä pittee alakaa sitte mölisseen kuinka järijestemässä vikkaa? Hehhee kattosivat peiliin siellä se vika. Jos valittee sen helepon elämän nii turpa tukkoon, poes vaatimukset ilimasista ettuuksista.
***
Tänä yönä          väsy paena vaen kiusaajs ei anna nukkua. Ruutuun tullee tekstijä iliman johonmukasuutta. No, millompa ei? Kuhan ny jottae joutessani.- ajantappua.