...äijät iltaa istuvessaan ovat keksineet, että siitä puhe mistä puute? Taetaa olla sehhii aevannii höpöpuhetta.  Minnoon kuullu hyvinnii rahossaan olevan puhuvan vaekka sun mitä, vaekka eijoo puutetta mistää. Varakas ei tietenkkää rahanpuutteesta porise, vaen saattaapa se olla himo vaekka toesen muijaan.

Tae mistä sen riettaan tietää. Voe kae se puute olla vaekka on ennestään? Vae voeko? Seon tätä korkijampaa matematiikkaa, ettei sitä kansakoulupohojalla ällyä.

Kuten tunnettuva immeinen on meleko ahane kaeken mammonan perrään. Ei tarvihe olla ees kiiltävää. Saakeli joku harmajaksi paahtunu lauvanpätkä saattaa saaha jonku näkemään siinä jumalisia arvoja ja se on omaksi saatava. Retruvako se oli kun mavonsyömästä lauvanpätkista haamiloijjaa pöyvväntapanen ja siitä sitte kehitettään kyläkunnan merkkitappaos, että kulttuuri on on viimenki tullu periverijaan.

Kaoneos on katsojan silimässä? Niinkae se täötyy olla, koska rumatki naeset vaen pääsevät rummuutta jatkamaan. Pittää siinä olla melekolaella puutteessa joka kirveellätehyn näkösen sänkykumppaniksi tahtoo viepä jopa papinnii puhheille. Toki homma pätteetoeseenki osapuoleen.? Toesaalta eipä sitä palijo maha nävölleen vaekka pästä oesi kun petolinnun perse!.

Tietenkihän seon itekunki oma asia ketä sorhovaa, mutta hittojako sitte tullee itkemmään kun huonosti käö. Joku tolokku asijoessa pitäsi olla, vaen kun ei oo.! Ny tämä vilskahti taas raeteita, Piti puutteesta jutella. No kerraksi välttää! Katotaan aamaulla mihinpäen sitte on kelekka lipumassa! Moe!-O-2.3.2014