ELÄ SE MITTÄÄ
Taasen tässä ollaan uutta päevää ja viikkua käönnistämässä. Toevotaan että siitä tullee onnenpäevä jokkaeselle joka on kokenu huonua kohtelua ja kokenu pettymyksiä toeveissaan. Niin monellehan se elämä työntää vaen sitä ahteripuolta ja huonuva tuurija.
***
Tosinhan sitä sanotaan että jokkaenen on oman onnensa seppä. Soppiihan tuota eppäellä. Siinon konstit meleko vähissä jos aena pukkaa huonuva tuuria. Ei aota vaekka pannee parastaan niin lopputulemassa homma mennee pieleen. Parasta tulosta lähit hakemaan ja saatki kätteesi pelekkää tyhyjää. Siihen onnistumiseen tuurilla on hyvin suuri vaekutus.
***
Jos on syntyny huonojen tähtien alla, niin siinäpä ei oo palijo tehtävässä. Turpiin tullee ja raskaasti.Huono tuuri seoraa kuin hae laevaa ja nattaa aena kun on tilasuus!
***
Se tuurin vaekutus näkkyy selevästi erilaesissa arpajaesissa. Arpoja ostellaan hyvässä uskossa. Tutun jengin ollessa läsnä niin huomataan, että Onnetar nostaa voittoarpoja vuojesta toeseen niille samoelle naamoelle, jopa monta kertaa samassa arvonnassa. On se niin väärin?
***
Tuollasia Hannu Hanheja on porukassa vaen muutamija ja leimaotuvat äkkiä hyvän onnen lemmikeiksi. Siinä ei aota vaekka ostaa arpoja suurenki nipun, niin ohi vilahtaa, että vinkka käö.
***
Niinhän seon veikkauksessakin Jopa milijoonavoettoja sattuu jollekki ussein. Huonotuurinen saa olla otettu jos on se lohutus Euro napsahtaa kohille. Kellä tuurija on kellä ei. Meikkä kuuluu siihen huonotuuristen joukkoon. Ei satu Kenossa ees niitä pikku voettoja. Aenova mahollisuus, että ei oo yhtää sattunu oikein. Saa siitä sen 1 euron. Rivimaksun takasi.Seon tätä.
***
- 17.4 asteen pakkasissa mennään. Siperia puhaltaa kylymän päästön meijän raokkojen niskaan, Siitä se yltyy! Huommenna taas katotaan onko sanavaraston perillä käöttökeleposta tavaraa läemästäväksi satunnaesen reissaajan silimäeltäväksi