PÄÄSTÖJÄ.
***
Huomenet!. Eaas äijä istuu äkistämäässä päästöjä oliman estoja. Lämpötila on pakkasen puolella -15. Mulle passaa. Oikijastaan mikä ilima vaan, kuhan ei tuu lunta tuppaan
***
Kun oekein arssinnoe tuon elävän elämän. Sitä huomaa erillaesija vivahteita. Sen huomasi jo Aatami aekoennaan jotta se ilimanen hyvinvoenti otettaan poes jos ei sääntöjä nouvata.
***
Siksipä nyky-yhteiskunnanki pitäs raakasti pistää työhaluttomat pakkotyöhön. Nähtässiin saatana aottaako mölyväminen vaen pittääkö peräti alakaa jottae duunaamaan olemassaolosa etteen. Tämä minäki oesin aevan joutava - ratapölökyksi.
***
Toki on duunia jossa ei känsät kouraan tule. Tuolla avviisissa puhuivat johtajista. Minusta ilman johtoa ei yritys(joka antaa työtä) pysy pystyssä. Osaaminen on se pointti johon pitää satsata. Kaikki työ on arvokasta! Yksilön vaan pitää tajuta työn välttämättömyys.
***
Ennen sanottiin: Joutilas johonkin joutaa. Tarttuu tuhmihin tekoihin! Pätee yhä vieläkin. Uuven muovon vain ne saavat...Vaen pitäs se tajuta.
***
Perkeeti tässä ei hijat käryvä eikä perse ruplata. Sivistys pukkaa pintaan ja suuri hempeös assuu sielussa taestelevija tovereita kohtaan.
***
Onhan se yhtä perkelettä jos näenä päevinä on immeisellä näläkä ja kurijuus vieraana. Jo vaen - yksissä tuumin lyyvään limppuva evvääksi, että muutaman tolopanvälin pääsee eteneen - tiellä taestojen.