... tässä. Klapeja en tarvii ja päreitä on kainalossa syntymälahjana, eikä maalima ahista. Syleskelen kattoon ja ans kattoo mille alakasi vae eikö millekkää. Näkkeepähän.Eikäpä tuolla välijä muutenkaa. Talavi eessä, tuiskut ja pakkaset. Pimijä toeselle kättä lyö, ei siinä oo aeheita tuuletella.
***
NÄÖTÄSTÄÄ että kansa harrastaa paremminnii kuvijokelluntaa kuin luistelutaeto on ny mikä on. Tosin monella perse on matalalla ei kaatuminen tee kipijjää. No, päähän voep sattuu, vaen siellähän ei ookkaa ylleesä särkyvvää.Sisuskalut saattaa mennä eri uskoon ja siinä meillä onki Messijas .
-
TAVAN pitkätukka on meleko polonen jos joutuu tiukkaan saranaan. Tullee äetijä ikävä jos pikkusenkaa vastustaa.
Mekkuva vaen päälle ja Martaksi marttaen joukkoon, niin kerrannii saa toeve täöttymyksen kun ei piäse kuselle. Kusi nousee piähän ja aallot liplattaa hempijässä kesäyössä. Tae tässä tappauksessa sysimustassa syysyössä.
***
VAEN moninaesethan ne on kesällä houkutukset jos on houkutusten perrään. Munkki luostarissa parannuksen teheneenä haotoo munijaan ja huokaa Jumalalle. - Armaha oe isä Jumala, sillä en tajjuu mitä piru minulla teettää. Eikö luostari oo piruvappaata aluvetta.
***
MITEN se lienee tämännii asijan laeta. Meikää eijoo vielä tähän päevään mennessä vituttanu. Minnoon sitä mielessäni pohtinu, että oonko jotennii rokotettu vitutusta vastaan?
Voehan se olla. että  vitutus on taetolaji johon ei tavan pölijä ossaa paneotuva. Vae mitä?
***
 MENIKÖ kellää jakeluun tämä aamupäästö. Yhtä sekava kun yöllinen unennäkö. Seki oli kuin amerikkalaenen elokuva, kiirettä ja räeskettä vaen mittää ei tapahtunu. Niihän ne unet ylleesä.