... enkä muuta voe,Kato, seon yhtäaekaa pirun vaekijaa tehä muuta istullaan.No tillaa on kumminkin höpistä joutavia ja kahella sormella tökkijä näetä näppylöetä. Pääsääntöesesi teksti joka tuohon ruutuun ilimestyy, ihime sinäsä, on pelekkää skeitaa  tae suomeksi sanottuna - paskaa.

Saamani palautteen mukaan kaekki ei oekein tykkää näestä höpinöestä? Mutta minkäs teet? Sormi ettii nappulan ja tökkää. Mitä rutuun tullee se on luojassa ja muissa korkeissavoemissa, liekö pirullaki sorkkasa rosessissa? Tiijä sitäkää vekkulia. Aenaki äetimuori sano aekanaan sukkaa kutoessa, jos lanka meni sykkyrälle hän äkäili: Pitikö pirun tuohonkin sorkkansa pistää. Oliko ko. herralla osuutta tapahtuneeseen, vaekija sanua, mutta maalimansivu on vekkuli pahojaan teheny. Eikö se siellä jossae kukkulalla, oliko se Siinae? Luppaeli - nyt täötyy tunnustaa tietopohojan heikkous - oliko se Mooses vae Jeesus, vaeko joku muu, että jos alat mulle kamuksi niin saat omaksesi koko maaliman. Perkele on samanlaenen heleppoheikki kun Soenin Timppa.Sekihän luppaelee mannaa ja sokerija jos sitä seuraa. Taitaa olla luppaoksilla samanverran katetta kuin aikanaan karvakavijolla. Ehän minä tiijä puhhuuko TS. kenen suulla. Voehan se olla paavinki ilosanomaa- Sehän katolilaesilla on ne hyvät työt tärkeintä - mieluummin vielä jos joku muu ne työt tekkee.

Jo perkele lipsahti tuonne politiikan puolelle, vaikka koetan sitä varuva. Oletettavasti pirulla oli taas sormet näppäemillä? Vaekka on Norttonit ja muut piruntorijuntavermeet, niin eipä se näö aottavan - tässä pahassa maalimassa. Toki se on mukava irvaella noeta politiikkoja leikin varijolla, mutta kohtuus kaikessa kananpoekijaki piiskatessa. Toisaalta aivan säälittää ministereitä ja hallitusta kun he kaiken paskan saa niskaansa, vaikka minusta aika tasapuolisesti nuo toimii. Jokainen saa jotakin kiitos sikspäk. Monenlaesta kompromissijä siellä joutuu sorvaamaan, eikä kaikki ole kaikkien mielestä kaunottaria.

-

- 10 on lämpötila jälleen. Samanlaista jo viikkotolokulla. Missä viip yy Tapion riihenpuinti? Eipä tuolla oo metässä tullu käötyä, joten ei havaintuva onko hangella puinnin tuloksia. Tarkottaa kaarnanpalasija ja muuta roskaa. Vanhankansan merkkejä. Vaen siitä se lähtee liikenteeseen tääkin päivä. Kalevala puumi on yhä pääkopassa vallalla. Päässä hakkaa tuo vanha tyyli. Tiijättä: Vaka vanha Väinämöinen.  Tänne blogiini ne vähitellen tulee. Jos haluja on lukea enemmälti, niin guuklettaa - KaRuSe-  Sieltä löytyy juttuja kaikkien mieleen. No, siinäpä ne kiihkeimmät. Palataan huomenna. -O-