"Lupa valittaa" hupattaa töllökansa. Muutaman pisteen kera asia muuttuu. Ei vanaha oo mikkää välitystavara. Joten valitusta kehiin! No ei ku valittaan!

***

Tanä aamuna oes Paras ollu potköttää pitkään. Tuntuu että kaikki hommat vastustaa- Ylimäärästä touhue löyty jopa sumppikeitoksen kehitelyssä. Tästä raportista puhumati! Seo tätä

***

Kyllä kae meikäläesen amputoennit pitäs alottee yläpiästä. Tuosta kaolan kohalta. Siinei kummosta linkkuveittijä tarvihteisi ja veren saesi hyvin taltteen. Seon veripalttu kysyttyvä tavarraa nykysii.
***
Ku isä vielä eläsi eijoesi mittää huolta! Nehän sannoo että. Pojalla polovi paranee. Vuan näkemättä jää sehhii ihime. Onneksi sehhii alakaa olla kunnossa. Tuskin kumminkaa paree kun iskällä! Seoli lujajalakanen poeka!

***

Jos polovi alakaa kestää niin nilikat ja lonkat valskaa. Vaen minkä sille palijain käsin voe.Otetaan vastaan kiitellen...
***
Jopa nyt onnii joku kehittännä ylleisöystävällisen lajin. Nimittäen nakuna mankelilla... Siinei oo palijo toppiinkista hyotyvä jos ei haettaakaa.

***

Lyijyliivi voetasiin toki säätää kielletyksi. Munasillaan pyöränsarviin ja haolikko tannaan. Välliin lämäsee piipun tyhyjiin. Ylleisö pakenee ja maenetta tullee. Silleppä paokuttajalle, Hyvässä lykyssä ilimanen ylöspito ja vaki kämppä.
***
Ei voe kieltää , haoskan näköstä hommaa. Tässä aevojen valakokankaalla pyöräötin tokumentin. Hyvältä näötti. Kaekkia ne nuo viisaat keksii. (

***

Kohta kae seon Linnankutsuilla pukkeotumis sääntö: Asu ei pakollinen. Mahtas siinä töllön eessä riittää töllääjää? Selostajat kertosi yksityskohtia...ai että!

***

Sivijänä poekana himmennin ratekiset paekat. Ei silimä tohtinu kattuva minne vaan...Siitä hyvä laji ettei oesi vanahat pellaajat viemässä paekkaa nuorilta. Kaonis on kuolla...