LUSIKALLA.
***
Seon sitä elämää, sanovat. Kehenosti se jaksaa mennä - monellaki. Toesaalta onhan tuohon tottunu. Jokkaesella tahtoo olla näppysä., mitä oon kuullu -aenaki Maijalla. Liekkö perrää?
***
No, mitäpä se on välijä kun ei semmusesta oo välijäkkää. Ihan hellutta pärijevvää. Varsinnii kun raapasi tuon ilimaston kolijaksi.- loöijalta  näöttää. Pittääki olla kuuma heili joka vaehtolämpösen äijän pitäsi käöttökuntosena. Tuskin onkaa. On vaen jo sammuneita hiilloksia.
***
Villatikkurija saa aevan niskaasa katella, että jotenkikkaa säelysi toeminnot, vaekka vaen verkkaesesti. Toevon mukkaan ei jämähä kokonaan. Herra Parkinssaon tuo oman roemunsa tähän ihanuuteen.
***
Voe mahoton millasta mekkalata ja siunaamista sitä kuulu kun oli luppeissa muutama notkijampi päevä. Oekein sähköenen tievotusvälineistö oli valijastettu tievottammaan, että kun on muka kuuma ja huomenna kuumempi, vaekka yöpakkast pukkaa ja hiilielinjäljet anattaa omat maosteesa..
***
Ihimeteltiin jo tokko valakoihonen mahtaa kestää kaohijaa hellettä. Innokkaemmat lienee jo suunittellu muuttuva mannerjäätiköelle pinkkiviiniksi.
***
Eiköhän tuo tuu nyt välipää siihenki buumiin.Tae sitte raaka kylymyys jumittaa aatokset.
***
Noo. sitä syssyä, ite kullekki. Se pitäs päevänki paestaa, vaen ei paesta ei. Taetaaki tulla saje. Vaekka linnut kuinka kuksiit? No otetaan vastaan mitä on tarijolla.