NIELUJA.
***
On siinä pesussa  näehen ihimmettelyjen kanssa. Kun sitä ei tiijä mitä on millonki tulossa.  Vielä jos joku taoti isköö niin jos männöö arvuuttaan liäkäreille mikä vaemaltoo. Nii liäkär isköö pilleripurkin kouraan ja toevottaa pitkää ikkää. Mikä helekutin ilo se on? Pelekkää tuskaa ja vaemallusta tai muisti jättää eikä muista kuoollakkaan.
***
Tae maksetaan isuva rahhaa lääkärille, että se kirijottas topakkaa myrkkyvä. Semmosta joka tappaa karhuva pienemmät, mutta kun on raotanen terveös sitä kestää vaekka syväniitijä? Savu vaen korvista nousee ja tukka lähtee, vaen kun on kova vastustuskyky niin - kurijuus jatkuu. Jos mahollista vieläki kurijempana.
***
Monenmoesta NIELUVA on keksitty niin kun hiilinielu, rahanielu, ruokanielu jne. Kita ammollaan pevot vaanii pientä kulkijaa. Täötymätön musta aokko nielee sitte lopullisesti kaeken. Voeko ihimisenpenikka parempaa toevua.
***
Kyllä seon kierrettävä pilleripurkit kaokaa jos meinaa iliman lisärangastusta lähtee sen viikatteeheiluttajan mukkaan. Hankkituttava jonku nielun imun vaekutualuveelle. Sillä keinon on jonkulaenen mahollisuus, että kurijuus loppuu kohtuu ajassa. Mikäs seon lennellessä. Paenovoema herkijää rasittamasta. Komijat maesemat ihhaetavana ja vappaos on lennellä iliman lupakirijaa vaekka Veenukseen.:D :D