...mene hyvin ei! Vuan se pittee kiäntee kaekki omaksi voetoksi. Jos vaemaltoo nii että iän piäsöö, niin eipään tarvihe herätyskelloo - nimittäen akka? Tae pestaotuu ylleiseksi varotussirreeniksi. Siinä suapkii hihkasta kahennii persijjeen voemalla, eikä kukkaa moeti. Muutenki se tuottaa pelekkää lussaa.Säästyy lakanat eikä aenakaa unissaan potkase tyhyjää.Samalla saa itelleen näköespatsaan kun torin keskessä on varottavana hälytysmerkkinä, kuin Oulun polliisi. Tiijättähän tuon? Siinä se aeka kulusikki rattosasti maaliman menuva katellessa. Samalla kysellen, mihin maalima on menossa? Kas siinäpä roplematiikkaa

Ei kyllä elämässä muuten kehujakkaa saa, vuan eihän kiitos elätä.Kissa ellää kiitoksella, koera pään silityksellä.  Ikkääntyminen tekkee  vaen entistä nöyremmäksi ja huiputettavaksi. Lompsasta luopuu ennen ku rosmo vihijaakaa ja kännykän pistää kaopantekijäestä.

Nuihen rosmojen kaa eijoo ikkää liijan varovaenen. Jos meinaa jottae inahtaa nii heti net ratkoo kylykiluihen välliin välämää. Huoku ei kumminkaa oo tottunu suoratoemituksiin niin väärinhän siinä käö - vaekka on kuinka kova pää.Kuten tunnettuva suorasääristen joukoessa ei palijo kumarrella.

Se, varsinki talavi-ilima on senverran raakaa, ettei se keohko pysy sulana jos horsii sitä elämänkaasua tikkurin läpi, Äkkijä siinä kynsi kylymenee - varpaestaki. Siinä tullee jäökkä käötös notkijallekki poijalle.

Ohan se hilijaa tosi. ..  minä vielä tässä, hevonen Kestilässä puomissa - minä se meleko sälli. Tavat pitäsi parantaa, mutta kun se tijaknoosi on niin välijä että porsaanreijästä juoksee suuremmatki siat tiehesä. Olinkohan ny tarpeeksi suorasananen? Joku moettinu kiverästä ilimauksesta. No sepä tarkotus että lukijan aevo saa pähkäellä mitä teksti tarkottaa.Seon tätä.. jos yrittää olla niin nokkela ettei itekkää tajuva niin on parempi heittää taju kankaalle ja ihimetellä niin ku ennen katekismuksessa- Mitä se on? Vieläköhän ne kyselennee vae ovakko jo päässeet tievonlähteeille? Meeppä ja tiija!  - muuten ei kunnijan kukko kiekase! Seon taas morro!.-O-22.6..‎2014