...se meinaa olla, että viikot vilistää ja tavan tollo eläkelläenen kahtelee akkunastaan pihalle josko siellä vilahtasi jotahi elämätä. Talitintti, orava tae joku huumehörhö joka on tuiskahtanna turvalleen, eikä pääse tolopilleen.

Kinostahan ny ei joo. Mummoki kaepaa umpihankia, että saes sanua: -Siitä vaen! Eijoo hälläkkää heleppua.. Katot tippuu ja pörssit romahtaa.

Välikysymyksiä lentelee välillä, välillä taas ei. Millon mikin porukka lakkoelee. Työ maestuu puulta vaekka sen pitäsi maestua rahalta. Eihän siitä tuu helevettiijää kun kunnon työnvieroksuja saa nykyvään enempi kun työssä käypä. Vaan jos joku vihijaa että eikö nykynen makkaaminen oo liijan kallista yhteiskunnalle. Heti hypätään kirves käjessä semmosen kimppuun, joka pikkusen puhhuu järijen sannaa.

Koulutustaan vastaavaan työhön. Voe jumankaota. Jos on vaehtoehtona näläkään kuolo tae työ. Niin luulen että työtön maisterikin menisi johonkin duuniin, jos se olisi ainoa vaihtoehto ansaita. Rahan maksu terveelle immeiselle on minusta hanurista. Vaen sama kae se mulle. Tehkööt kuin hyvä tullee.

Turhaotuneena tässä yrittää keksijä mistä porinoesi. Kisatki loppu ja Puttiini selevesi hommasta selevin päen. Arhinmäki joe Puttiinin votkat. Kunto petti ja ny ministeri yrittää punasena selittää, että kun pojat juottivat.On siinä meillä ministeri. Unohti vissiin se satteenkaari kottiin. Eijoo aenakaa metija siitä puhunu. Mitä välii? -O-25.2.2014.