...tullut käynnistää höpötysmully. Mitä sieltä valmistuu on arvoitus. Katotaanpa saako koira jänistä?

***
NAHKAT silmillä katselin taas kun NukkuMatti posotteli lapi lankkuaijjan. Tietenki olin kyytissä.  Ei käynyt kuinkaan, tuli vaan lankulla päähän mutta ei se mitään - kerran kirpasee ja sitten palaa muisti ja päreet
***
PALUUMUUTTAJALLE sapuskaa tai ainakin lämmin peti. Takaisinmuuttaja vie enemmän kuin toi. Kiitetty olkoo Suomenkansa sillä kaikessa olet väkevä ja rahaa riittää. Heikoissa olet sinä vahva ja päinvastoin. Heikot sortuu elontiellä. Nokijan kumisaapas on jees!
***
KIITTÄÄ tuskin jaksaa kiittämätön, mutta kissa elää kiitoksella ja koera päänsilityksellä. Siis kiittäkäämme ja silittäkäämme lemmikkejä. sillä kissanruoka on kallista. Toki koira on kova käyttökones vaikka vähän rispaantunut. Mutta annan sille hirvenkoipia jokohan pelittää.
***
HUMMEETTI kyllä kierroksia ottaa, kun vain muistaa kiristää mutterit. Pudonneet osat on kattelussa. Mulla tää uus on ollut remontissa. Pyöri nääs vastapäivään ja nakkasi eilisen paskat silmille. Mutta paskatkos siitä? Nyt kyllä leikkaa kun moottorisaha. Hummeetti pöyvälle ja asennettiin suunnanvaihdin. Saa nähä oliko välitys oikea, vai välittääkö lainkaan, tiedä vaikka menee vihan puolelle. Mutta väliäkös välittämisellä? Raoton on upee!
***
KAURAPUUROLLA päivä alkaa, sanovat terveyspingot, nuo tytönhuppanat suuressa etevyydessään. Koera ei kyllä ole tottunut kauraan. Saa mahanpuruja. Sitten tahtoo mennä plörinäksi ja päästöjä pukkaa. Taisin mainita jo oireista. Spelttiä eholle saattas  nousta avaruuteen.
***
HAUKKU sijan saakoon, ei tee haavaakaan. Hampaisiin jos joutuu jäläkiä syntyy kertapurasulla. Takapää ei pure- eikä hauku. Hampaissa sen salaisuus- tai ainakin tuska ja jäykkäkouristus- Mikäkö koira? Meissä jokaisessa on pieni koira joka mielellään haukkuu - jopa puree! Hau!
***
 KIINASSA jos koira falskaa se pannaan makkaraksi. Koiransielu ui syöjän liiveihin ja siitä seuraa kamalia. Mutta seon taas eri juttu eikä kuulu gategorijaan - vaikka korija onkin. Tähän tyytyen peli on pelattu ja on aika periä voitiot! -O-‎ 3.7.2014