Kehenosti mennee - vaen yhtä kehenosti tuota tulleeki. Rahhaa nimittäen. Rahavirrat, vae oesikko parempi sanua puroset ovat kuivuneet täyvvelleen näen laskusuhanteen aekana.
***
Raha tullee rahanluokse vanahaan aekaan sanottiin, vaen ku ei joo sitä pesämunnaa niin täötyyki sanuva : Mennee? Tiijä missä se rahanpesä on? Vissiinki rahamiehen luona?
***
Onhan se meleko pölinätä ollunna rahamiehen lompuukissa viimeaekoena.Jos eilen ostit millillä taaloja, saet melekeen puolitoesta milliä taaloja. Mutta kun ostat tännään millin eoronipulla taaloja saatki jottae milli ja kaksisattaatuhatta.
***
Kolomesattaatuhatta livahti ostovoemaa huitsun vittuun. Sehän on oekijastaan hyvä se. Tasottaa kummasti suurten poekaen kaoppoja?Minnoon meleko novvisi noessa flnasseissa. Rahaton ei pysty reenaamaan.
***
Meikä kun ei taaloja senteillään ostele, niin ihan sama. Taetaa vaen Euron heikkeneminen vaekuttaa hintoehin pitkässä juoksussa. Pirruvako tuolla päätään vaevaa. Jotkuhan tekkee sitä palakan eistä.
***
Tietysti on suuri asija kun raskas eoro on keventyny. Sitä äijä kohta leijuu ilimassa. Tähän asti pitäny kävellä kierossa ja persetasku lötköttäny allaalla kun on lompuukissa raskas Eero pyrkiny maata kohen.
***
Että hyvin mennee kun ei mene eikä tule. Helteillä tarvii muuta ku vettä kraanasta ja seon ilimasta. Jos sen ny voi niin ilimasta olla? Niitä helteitä voonaellen! Moe!-O-‎18.‎5.‎2015