pittää tänäpäevänä postaella, kun on ollu vaekeuksia saaha mittää julukastua. Vuojatuksen pojat vissiin rimmanneet värkkejään, mutta kerkijääpä nämä pikku viivveelläki.

Nyhhän nuo alako nuo MM-hiihotki ja niitä saa seurata hiki otassa miten käö vae käökö mitenkää. Seoon niin tuurissa. Pahassa paekassa töpeksii niin kaveri puhaltaa oetis ohi. Siitähän se riippuu kuka ensin töppösen lykkää maaliviivan yli. Julumaa on leikki nykyvään tuossa hiihossaki. Kaekki pitäsi osuva nappiin jos meinaa jatkoon päästä. Mukavatahan tuota on katella, muun vaevan ohessa.

Asijasta kolomanteen. Outtako te huomannu kun nuo puhelimyyjät on hijoneet hyökkäöksijään. Ny kysellään ensin kuulumiset ja voennit, ennen ku aletaan rahastaa. Siinä saaki olla tolokkuna, ettei lervaha niihen leperryksiin.

Näen ollen seon potilaanki skarpattava. On kehitettävä uutta menetelemää. Myyjän kunnijoetus kasvaa kummasti. Niin ku eilen. Operaattorin renki soetti ja alako kyseleen ilimosta. Meikä otti rennon tyylin ja kehuskeli että muuttolintuja vaelle täösi kesä. Ei se vissiin uskonu kun piti pienen tauon. Sitte se alakaa kyseleen- Onko isoki  kälätinlasku. Omaksumani sratekijan mukkaan kehasin että iso on! Myyjä iski siihen, että heiltä saa melekeen ilimaseksi. Tuumasin siihen että mulla kyllä rahassa löytyy. Rahalla kun on niin heleppo maksaa isompiki lasku.Jatkoen vielä leohottamista ja toesessa päässä oli kumman hilijasta. Huomasin että kunnijoetus kasvoe kohisten. Luurissa aevan humisi. Ja elä se mittää. Herrottelleenhan se poeka alako. Sannoe, että - Jos kerran Herralla menee niin hyvin niin hällä ei oo asijaa ja nappasi luurin kiinni.

Mahto tulla sille heebolla meleko kynnys meikälle soettoon. Se mulle passaa. Sää on pilivinen ja -1,8 pilivistä. Mutta vanha kokemus tojistaa tojeksi. että kulluu se pevä pilivessäki. Näessä tunnoessa huomiseen. -O-