UHKAKUVIJA
***
Huomenet! Nyt kun sää näöttää pikkusen notkijammalta on syytä maalata muutamija pirujjja seinälle. Hymy voi hyytyvä vielä monneenki ottteeseen ennen kun lohuton syksy hyytää vähäisenkin riemun. Pessimisti ei pety!
***
Näenä ankeina aekoena jolloenka ihimisolijon päälle on kaatumassa montahi vitsaosta ja kirrousta, niin pittää nöyristyven luuva katte alaspäen ja oottaa nöyränä mitä sitä tuleman pittää. Sen tietää kyllä Sokija Reetaki että mittää hunajakakkuja eijoo tarijottimella. Rillaajat haokkaa mustaa lihaa - joka punasta oli- Villi elläemet varokoot. Lihaaansyöjät on liikenteessä.
***
Ensimmäenen uhkakuva on, kun tuuli on kääntäny suuntasa. Ny se hönkäelee tuolta pohojosen suunnalta. Poesa on toeve ja sen ihana pehemeys jonka lämpö immeisessä saa aekaan. Missäpä immeinen voesi onnellisempi ollakkaa ku kuuman saonan laoteilla?
***
Minä tietysti vaen kysyn. Tiijän toki , erijävijä mielipitteitäki on, vaen niitä ei kirijata pöytäkirijaan. Ei aenakaa mun! Lie huijjaosta koko jutska?
***
Toenen suruva tuottava uhka on tämä leikkauspuukko joka uhkaa tyhyjentää ruokatiskit. Pakastetuilla lenkkeillä ei Herranhuonetta rakenneta. Pakaste seitijä siinä saa koettaa rillissä sulatella. Maestuuko se? Turha yrittää, ei varmasti. Lahopuuki on aromirikasta siihen verraten,