ihimisen penikkaa toesinaan. Näöttää että ikä ei aenakaa anna siihen helepotusta, pikemmin päenvaston. Jokkaenen päevä on erilaenen. Toesinaan sitä mennee ku pyhä henki mätikössö, toesinaan taas pittää seinijä tukijen rammuilla paekasta toeseen. Talavella sitä aattelee, että kuhan kevä tullee niin sitte se helepotuksen lykkää, vaen mitä sitä hevonpaskaa.! No, tilanne on mikä on mitäpä noeta märehtii!

Muuten kyllä menis mukavasti. Kirijotellessa aeka mennee liijanki nopijaan.Aena ei ees huomaakkaa kuinka päivä on vilahtanu iltaan. Tämä ploggailuki vie oman aekasa kun ähärää jottea luvettavvaa esille. Näöttää jo kohta 100 tonnija mennee rikki. Aika hyvin näellä evväellä. Kaippa joku on mun räpellyksiä palannu lukemaan tiesenki jos ei peräti kolomannenki kerran. Hyvä niin on helppoa jatkaa kun tietää, ettei kirjotus mene suoraan Mustaan Aukkoon.

Kun katon ikkunasta takapihan tilannetta huomaan ruohonkin jo kasvaneen, että joutuu muutaman päivän kuluttua leikkaan.Muuten minusta aivan turha homma. Kumma kun ei vielä ole kuulunut tälle kesälle leikkurin pörinää.Tae tarkemmin aateltuna eilettäen jo pörisi - naapurissa Eihän se ole luonnonmukasta että kerran viikossa  - kesäaekaan- pörryytettään kasvu nurin? Onko se muka kaoniimpi ruohokenttä kun vappaa niitty, jossa luonnonkukat värikkäänä houkuttelevat surisevia mehiläesiä luokseen. Täh! Esteriki siinä työntää taas lehtiä esille ja orapihlajansilimutki turvoksissa. Pijan se onki täys rähinä päällä. Kirijosieppoki siinä aamusin soettelee pelejään, emännänki näöttää löytäneen. Liekö hommat hoijettu pusikossa. ja munat munittu kun on nyt niinhilijasta. Äijä paha istuu pöntön katolla joskus pikkusen lirkutuksen soettelee. Liekkö jo hauvonta vaehe ? Että tämmöstä!

Sää on kun morssii. Nyt jo +18 - hellettä taitaa iltapäevälle. Taevas ihan sees ja  ...ei liiku lehtikään. -O-