se päevä on venyny. Alakaa olla luonnonvaluva tyrkyllä vaativaanki makkuun. Vaen että kaeki oesi kohillaan niin pimijänaeka on lyhentyny. Siitähän ei taas varijossakulukijat oekein tykkää. Sivullinen saattaa nahä rötöstelyt ja ilimottaa polliisille! Pelekkääkkö nää polliisija? Kysellään Oulussa. Mitä muuvalla kysellään sen melekeen tietää. vaen ei sanotuksi saa. Mitä puolestaan saa, niin tyrkyllä on monenlaesta. Enimmäkseen kumminki huonuva tuurija, aena ei sitäkää. Siinä vvaen pyörittelee peokaloetaan ja ihimettellee mikä oli Iisakin poekaen isän nimi.

Tuommonen asijatietuva vaativa kysely vaatii hakutevoksia ja tievon hakuva. Mutta runsauvvenpula pannee äplistelemään mikä se kysymys olikaa. Tementija iskee kyntesä niskaan äkkiarvaamatta ja kohta huomaat olevasi sellaisessa paekassa ettet tiijä mihin olet menossa, tae mistä tulossa. Vastaantulijoelta kyselet olinpaekkaa? Se ärsyttää kyslyn kohetta - hyvä jos et saa turpiisi.

Orpona taevallat sinne minne nokka näöttää. Haestelet tuulija ja sieraemiisi lehahtaa herkullinen hevosenlihan tuoksu ja silloin tiijät olet Mäkin lähellä ja konstikos siitä on löytää kotio? Tosin voihan se  lyyvä mutkaa matkaan - lihanhimosi. Halusi johtaa sinut jonottamaan, päästäksesi nauttimaan kokolihapihvijä jossa on 100% hepanlihaa.

No toiveesi toteutuu ja pääset kulinaristisiin nautintoihin muutaman kolikon tähen. Tähetki tuikkii taevaalla ja kuu kumottaa. Siitä   teet pikaisen ajanmäärityksen iskelmänikkarin sanoin; On ILTA, tähet alakaa tuikkimaan. Huomaat olleesi kauan poes kotuva ja tunnet sielussasi suuren vappauven riemun jota ei oteta sinulta poes. Lähet päämäärättömänä vajeltamaan paekasta A, seon se Mäkki - paekkaan B, jota et yhtäkkijä muista - se saatanan tementija - Huomaat B- rapun ja alat ottaa suunnan sitä kohti. Etappi on suoritettu ja huomaat jotain tutunomaista kohteessa. Seuraavana hetkenä kirkastuu ja huomaat olevasi reissussa rähjääntynyt. Pistät sormesi näppylälle ja painat... Ovi avautuu ja oma akka kurkistaa ovenravosta kysymys huulillaan: - Missä sitä ollaan oltu...

Saahan sitä kysellä joutavija, mutta vastaukset on kortilla. Ei sen akankaa tarvii kaekija tietää, kattokoon tietokoneesta... Kysyvä ei tieltä eksy ... Että silleen!

Sää on yhä mukavan olosta keväänkohinaa. Kirkasta ja pakkanen sopiva vaikka hiihtolenkille jos kellä sinne mieli. -12.0 on lukema. Sitähän sä kysyit ja mä vastasin. Myräkästä ei oo ollu tietuvakkaa eikä oo kyllä väliksikkää. Jos on välijä niin seon rako!! Ravosta taas tuulee eikä sekkää oo mukavaa joten se siitä. Väliaekasta kaekki on vaan... Huomisiin !! -O-