LETKU.
***
Sikäli mikäli tieto pitää paikkaasa niin V.R:llä  tieto kulukee jäläkijunassa,.Höyryveturit on mennyttä aikaa. Unen rippeet silimissä koetan postata tän höpinän. Päässä humissee ja olo on kun lentävällä ankalla! Ankan voi ampua alas! Pitää kuitenkin osua!
***
Herraxiisus! Enkai mä ole ollut edes lennolla. Tosin yritin käynnistää ikikulua Pegasostani. Turhapa vaiva. Hätäsesti kompuroi maata pitkin, mutta kompastui ensimmäiseen ruohonkorteen. Vedänkö orteen koko kaakin, vaikka se saakin osakseen sitten pelkkää sääliä. Ankka on näköharha! Vai onko sitttenkään?
***
Säälihän on sairautta. Kukapa näinä aikoina sairastaa haluaa, Suorastaan laulaessa iltasäveltään. Palokunnan paloletku letkeänä hetkuu, ja monta metkuu mielessä on hänellä... kukapa senkään tiennee. Suorastas lentää muualle.
****
Eihän rikkaaseen raha tehoa. Naisenaseet ja tuoksu tepsii, jo alkoi juoksu-aika. Siinä se taika että ollakko vai eikö ollakkaan. Kun häviämistemppu tehty onnistuneesti. Joten eipä tupata jos ei tykätä!
***
Jälkipyykissä löytyy tahroja lakanalla. Hoh mitähän ne onkaan! Vaan elähän suutu... Valkopesuohjelma käyntiin. Tuhkaa varistellaan päähämme ja olemme sitten niin arvokkaan vanhoja.