...puhtaan kaolan kansa. Oli illalla näjetsen(jos tarkasti katot) saonailta. Loekoelin oekein pitemmän kaavan mukkaan. Täötyy sanua,  kylläpä oli makosat löylyt.

Tuo saonominenpa se alakaa olla niitä aenoeta riemuja jota tämä syntinen ruppi ennää saa naottija. Tietennii syöminennii jos on sopivaa sapuskata. Vaen kuten tunnettuva syömisestä tullee niitä jäläkiseoraamuksija. Ne tulleeki kalliiksi.

Pittää ostaa uusija kutteita kun ei entiset mahu kun viereen. Saatana pääki kasvaa, että sovi ennää päähän kun konijakkiryyppy ja nelijäntuuman naola.. Naola päässä onnii heleppo kulukeja. Nimittäen jos on tarvista levähtää maesella matkalla, niin naola hatulle onni hyvinnii lähellä.

No joo. Tuo oli se pakollinen kevennys, että huommenna tohtii punnita puhheitaan. En vaen oo vielä löytäny vaakaa millä puhheet voe punnita. Olisihan se kovin onnellista jopa suotavaa, että jonniillaenen suotatin oesi tuon suuvärkin eissä. Vaen meikällä seon niin vanaha ja vaehtamaton ettei se toemi. Kaekenlaesta kevyttä akanata pääsee jyvälaariin, vaen haetanneeko se jos sen tietää?

Voehan se itekuhi joka näetä lukkee tihata päästöjä oman suotimen läpi ja käöttää vaekka kaasunaamarija jos kaasu tuoksahtaa kovin voemakkaana. Tietenki seki oesi onnellista jopa suotavaa, että päästö oesi aromirikasta ja ravitsevaa. Nykyvään tosin painotetaan kevytlinjaa, mutta kuitenkin varoittasin kevyestä lukemistosta. Kevyt on kaasua ja saattaa olla jotain rikkipitoista niin tuoksahdus on vähemmän miellyttävä.

Lienee siis turvallisinta jopa elintärkeää pysytellä ruisleiväntuoksuisessa pierunhajussa. Se antaa rytmijä ja potkua elämään . On mielen ja kunnon kohennukseksi ja samalla ystävättii näkevät, että asijat on reilassa. 

Eiköhän tuossa näen pyhäaamuksi oo sopiva pästö. Katotaan aamulla taas mikä sillon mieltä myrkyttää=? Tae voehan se ola imelääki? -O-26.1.2014