Vuodatuksen pojilla taas evväät hukassa. Tai paremmin sanoen luukut kiinni. Tuli välipäivä. Erroria luppaili aamusta. Myöhemmin ei ehtinu koklaamaan.

Vae eipä se mittää nämä ei oo hetikää päevän päälle. Vae onko? Tosin näöttää että tuolla metija puolellaki on juttuista puutetta. Jokku hyväkkäät on jopa paskoneet housuusa linija-aoto reissulla. Siinä on sitte kaplakkaa käöty asijan tiimoelta. Toeset on panneet haesevat vastalaoseet, iliman konkreettista hajunlähettä. Jokku sitte on lappaneet annokset suihinsa kovasti maeskuttaen ja ylistäen päästön tehokasta vaekutusta.

Ja kuinka ollakkaa! Tämmösestä omanhousun likkaajasta tehhään, tottakai, koko kansan julukku.Tietysti kierrätettään kaekki hömppä ohojelmat ja julistettaan valtakunnan sankariksi. Uutisvuotossahan tuo jo oli. Oli vähä sen näkönen muija kuin oesi katumusta lykänny kun joutu pilikan kohteeksi.

Eihän se niin harvinaesta jos joskus livahtaa housuun, mutta kun kikkaretta aletaan esitellä sankaritekona, niin tuntuu se kyllä siltä, että ajatteluelimessä on jottae pahasti vialla. No kuki tyylillään. Emme repäise tapahtuneesta haalarija kahtija emmekä ripottele tuhkaa päällemme ja mistä sitä tuhkaa otat nykyaikana. Herrat on ajat sitte vieneet tuhkatki pesästä ja - pesänki. Eijoo tulelle sijjaa majatalossa jos ei oteta tuikkukynttilänkuppija lukkuun.

Ny pittää lopettaa ettei päästöt käö liijan haeseviksi. Löytää pijan ittesä jostaki höpelöohojelmasta ja  sillon on vitsi lopussa. Säätilasta voesi vielä maenita, että laohaa on. Tasan -6 näöttää mittari. Palataan sitte asijaan kun tarvetta pukkaa. -O-